By_GaBLiN Üye minoo' Alıntı: Metinnn aynı ruh halindeyiz şu an!! Genişletmek için tıkla ... Beni de kat
SHS Üye Konu Sahibi agresifleşince de karşımdakini çok çabuk kırarım, sonra tamiri olmaz.. Buda tekrar hatırladığım bişey
agresifleşince de karşımdakini çok çabuk kırarım, sonra tamiri olmaz.. Buda tekrar hatırladığım bişey
By_GaBLiN Üye - SerkeŞ -' Alıntı: agresifleşince de karşımdakini çok çabuk kırarım, sonra tamiri olmaz.. Buda tekrar hatırladığım bişey Genişletmek için tıkla ... Bugün Çok Sinirlisin Galiba Sürekli Sinirden Bahsediyorsun
- SerkeŞ -' Alıntı: agresifleşince de karşımdakini çok çabuk kırarım, sonra tamiri olmaz.. Buda tekrar hatırladığım bişey Genişletmek için tıkla ... Bugün Çok Sinirlisin Galiba Sürekli Sinirden Bahsediyorsun
SHS Üye Konu Sahibi minoo' Alıntı: Kuşlar tabii ki sürüngen değil kuşlar omurgalı sınıfındalar Genişletmek için tıkla ... niye söylüyon ya
minoo' Alıntı: Kuşlar tabii ki sürüngen değil kuşlar omurgalı sınıfındalar Genişletmek için tıkla ... niye söylüyon ya
SHS Üye Konu Sahibi bu bölümde son mesajı minoo atar (genelde), bunu bi kez daha öğrendim ----------Eklendi @ 22:44:27 ---------- Yazıldı @ 22:43:48 ---------- haydarın kuş merakını öğrendim
bu bölümde son mesajı minoo atar (genelde), bunu bi kez daha öğrendim ----------Eklendi @ 22:44:27 ---------- Yazıldı @ 22:43:48 ---------- haydarın kuş merakını öğrendim