Bugün N8 ile gurur duydum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Bugün N8 ile gurur duydum :)
Arkadaşlar akşam saat 16:30 gibi evden çıktım. Birde baktım n8imde tek kademe şarj kalmış %20-25 olması lazım. Hemen güç tasarrufunu etkinleştirdim. Şu an saat 20:50. Hala %10 batarya var.

Bu süre içinde aralıklarla 40 saniye 2 dakika ve 1 dakika konuştum. 5-10 tane mesaj attım ve aldım. İnternete de girdim.

Gerçekten şaşırdım bu kadar uzun gitmesine

Tepkiler: polluxea♪
Parlaklığı en az yapıp güç tasarrufuna getirince %100 ken 1 hafta gittiğini hatırlıyorum.

nokianın gözünü seviiim.tek sorun rötarlı ve uygulama(daha doğrusu oyun)açısından fakir

V/RS

Üye
Bende C6-01 in şarjını %20 den düşüremedim bir türlü ötse takacam hemen şarja güç tasarruf modundada değil saat 17 den beri o kadar nete girdim fruıt ninja oynadım hala %20 şarj var en sonunda kardeşime verdim al pes 2011 oyna dedim şaşırdı yavrucak ötünce getir dedim yarım saat oldu hala oynuyo

benim de c7 min şarjı hiç bitmiyor şarjı azalınca şarja takıyorum bitmiyor

serinaga

Üye
benim de c7 min şarjı hiç bitmiyor şarjı azalınca şarja takıyorum bitmiyor

Yaw heç güleceem yoktu ? Ben de benim şarj neden bitiyooo diyodum, meğer şarj etmeyi unutuyormuşum

----------Eklendi @ 23:21:34 ---------- Yazıldı @ 23:18:13 ----------

Parlaklığı en az yapıp güç tasarrufuna getirince 0 ken 1 hafta gittiğini hatırlıyorum.

Yaw Madness kardeş bellede şarj durumu nassı ? Ben halen C7'me yüklemeye fırsat bulamadım belleyi, benim için şarj çok önemli, anna gibi olmasın da ...

benim telefonda 4 dişe düşüyor birden batarya zayıf diyor sonradan 5 dişe çıkıyor

%25' te o kadar gitmesi baya iyimiş bakalım N9 da şarj durumu nasıl olucak ?

bitmeyen şarj istiyoruz burdan yetkililere seslenmek istiyorum.........

Masha

Üye
N8 dayanıklı bir telefonda, uygulama yükledikçe menüdeki geçişler falan aşırı yavaşlıyor.

CanKartaL

Emekli Yönetici
valla c6-01 de battery monitor ün ovideki sürümünden bakıyorum eğer %20 üzerindeyse güç tasarrufuna alıp yatıyorum sabaha kadar %1-2 anca gidiyor %20 şarj için 1 saatten fazla asphalt 6 oynadığımı hatırlıyorum bitirememiştim sonra açtım haritaları gps için diğer taraftan da açtım ovi yi su gibi çekti alet şarjı wlan+ovi veya gps+haritalar deli gibi şarj tüketiyor aklınızda bulunsun

Ben c6-01'de %20 şarj ile güç tasarruf modunda yaklaşık 14 - 15 saat kullandığımı bilirim.
Bu süre içerisinde ortalama 20 dk görüşme 6 - 7 sms ve 5 - 6 dk internet kullandım yorum sizin

sabah tak 3 5 saat wıreless ta takıl.aksama bıtıyo benım n8 ın..

Tepkiler: CanKartaL
aynen ya 2 saat 3g takılıyom akşama şarj bitiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...