Midea Rubenis bütün yazıların şaçma sapan ben hırsızların şahıyım diyen adamı savunuyorsun fettullah hocayıda karalıyorsun sen ilk önce dogruları bul ondan sonra fikrini sun anladınmı koçum
seni kaale bile almıyorum, neci olduğun ortada. saygılı ol saygısızlık yapma sana saygısızlık yapan olmadı. Önce terbiyeli konuşmasını öğren, yaşın küçük belli.
Diğer arkadaşlara hitaben;
Fettullah gülen şahsiyetsizi canlı görüntülü konuşmasında şunu söylüyor. Önce onlardan mış gibi davranacaksın (işte bu sebepten açtığı tüm kurumlarda Türk marşı vb davranışları sergiliyor) içine sızacaksın ve özünü yakalamadan asla harekete geçmeyeceksin. İçlerine sızıpda gücü kendi eline geçirene kadar kılıfından çıkmayacaksın ve asla kazanmış olduğunu düşünmeyeceksin. İstediğine ulaşabilmek ve Cumhuriyeti yıkmak için dini kullanacaksın sömürü yapacaksın, eğitim kurumlarını ele geçireceksin küçük yaştaki çocukların beyinlerini yıkayacaksın bunu dini kullanarak yapacaksın ki inandırıcılığın artsın.
İşte Fettullah hoca diyerek hakiki din adamlarına hakaret eden arkadaşlar, unutmayın ki bu tür din yobazlarına hoca diyerek Peygamberimizede saygısızlık yaptığınızı unutmayınız. Bunada fırsat vermeyin.
Bunu yapanlar zaten fettullah soysuzunun elinde yetişmiş onun ya ekmeğini yemiş yada onun gibi dini duyguları kullanarak Allah'ın kötü amaçları için kullanarak geçinenlerdir.
Fettullah gülen gibilerin mekanı diğer tarafta bellidir, Allah görendir işitendir duyandır bilendir. Onun büyüklüğünü kendi emelleri için kötü amaçlar için kullananlara Allah'ın en büyük cezayı vermesi için dua ediyorum. Fettullah gibi dinsizlerin dini kullanmalarına Allah müsade etmedi ve o soysuzun her pisliğini açığa çıkarttı. Şükürler olsun ki Allah'ıma o tür insanları her zaman emellerine ulaşmadan durduruyor.
Ayrıca Allah hakiki din insanlarını vatan hayini yapmaz korur kollar ve kimsenin kötülük yapmasına izin vermez, peygamber efendimizin bile savaşta dişi kanadığında kanı yere akmamıştır.
Demekki fettullah gibi soysuz Allah yolunda değil ...
Fettullah gülenciler Allah'ın şerrinden korkunuz unutmayınız ki her kötülük yapan ve Allah'ı kötülük için kullanan kim olursa olsun cehennem onun ana vatanı olur, bu Kur'an da da belirtilmiştir.
Saygısızlık yaparak bir şeyler anlatmaya veya kendini savunmak isteyene kapım kapalıdır, saygılı ve adam gibi konuşacaksanız düşüncenizi belirtiniz. Saygısızlık yapmaya ve hakaret etme gibi hakkınız yok.