kurt bey
Üye
-
Konu Sahibi
-
Devletin ve halkın önde gelenlerinin bir çoğu kirli çıkıdır. Bunun ne mal olduğu yıllar öncesinden bilinir zaten. Ama burada Tuncay'ı tebrik etmek lazım, diğerleri gibi 50 - 100 trilyon takmadı ..
Bundan önce soyan soydu bundan sonrakiler de onlar kadar soymadıysa tebrik mi etmeliyiz. HAYIR.
Kim olursa olsun tepki gösterilmesi hesabı sorulmalı, devlet bizim devletimiz para hepimizin parası.
Tuncay Özkan kesinlikle tebrik edilecek değil ,suçlanacak bir davranışda bulunmuştur, bunun savunalacak bir tarafı yok.
10postlu arkadaşım kanıtın var mı , benim gazete sahibi hakkında bilgim yok.
Bugün gazetesi hakkında;
Bugün gazetesinin şuan bedavaya satıldığını ve sadece iktidarda olan partiyi övdüğünü biliyor muydunuz ?
Bedava dağıtılan gazetenin Fettullah Gülen şahsına ait olduğunu biliyor muydunuz ?
Bedava dağıtılan Bugün gazetesinin aslında bedava alınmadığını hepimizin cebinden paraların alınarak bu gazetenin çıkartıldığını biliyor muydunuz ?
Sanırım hepiniz biliyorsunuz.
(Kimsenin koruyucusu yada tarafçısı değilim, ama bilmeyenler bilsin diye belirttim)
Hepinize saygı ve selamlar ...
Öyleyse önce başbakanı kınayınız. Başı o çekiyor. Sünnet parasıyla oğlunun düğününü yapabilecek seviyede zenginliği olan başbakan oğluna yat alıyor villalar alıyor. Tarafsızlık ilkesi doğrultusunda yorumlarda bulunursanız her zaman destek alırsınız.Konunun Bugün Gazetesi değilde Tuncay Özkan olduğunu düşünerek (acaba ben mi yanılıyorum) şunu söyleyebilirim ki;
Bu şahsın o kadar çok şaibeye ismi karıştı ki, en son alenen yanlısı olduğu parti tarafından bile, seçmenin tepki göstereceği düşünülerek, milletvekili aday adaylığı veto edildi..
Kim olursa olsun, Hangi görüşten olursa olsun, kul hakkı yiyeni, tebrik etmeyi değil, kınamayı öğrendik biz..: ı
arkadaş galiba farkında değil ama bu konuda herkes bilgilerini paylasıyor yoruma açıyordu ama kendisi yapılan yorumlara katlanamadı.Sana tavsiyem her duyduğuna inanma gördüğün birçok şey bile aslında sahte yalan dünyada gercek insanlar görmek biraz zor.Ayrıca şunuda eklemek istiyorum burada herkes birbirine insan olmasından dolayı saygı duymaktadır sana 10 poslu olarak hitap edilmesini saygısızlık olarak algılıyorsan kendini savunma hakkına sahipsin sende arada bi duyup gercek dedigin seyleri degilde kendini savun önce o zaman.
Salvadore seni kınıyorum...Bugün sen Fettullah Gülen'e "Hoca" diye hitap ediyorsun bu Abdullah öcalana "sayın" demekten farklı değil!!!Midea Rubenis bütün yazıların şaçma sapan ben hırsızların şahıyım diyen adamı savunuyorsun fettullah hocayıda karalıyorsun sen ilk önce dogruları bul ondan sonra fikrini sun anladınmı koçum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?