suç lu oo suçluu gözünde değerlendin bir an için şimdi çıkış yolu arıyor sölemedi deme yaniay megerse suçlu dıyılmıymıs![]()

bana uyumak yok ama tşk ederim pelin gitmedin içinbu arada bırazdaha yatmazsam annem yan dadan buray auçacak
![]()

tabi sen öptün salonun köşesindeki kameraya yakalanmışsın kaydı varhe he gömleğinide bem öptüm ...![]()
![]()
abi abii bitti bitti kendine gel yaatabi sen öptün salonun köşesindeki kameraya yakalanmışsın kaydı var
tşkler herşey için...yapmaz o
nese ben cıkıyorum annem gedı basımda beklıyo hadı ıyı abahlar gorusuruz

mezardanmı geleyimabi abii bitti bitti kendine gel yaatşkler herşey için...----------Eklendi @ 07:05:23 ---------- Yazıldı @ 07:04:33 ---------- tamam bende çıkacam birazdan görüşürüz iyi sabahlar
![]()
mezardanmı geleyim

mezardan gel ... gidek sabah oldusanada yarbay olamadınmı dahaabi abii bitti bitti kendine gel yaatşkler herşey için...----------Eklendi @ 07:05:23 ---------- Yazıldı @ 07:04:33 ---------- tamam bende çıkacam birazdan görüşürüz iyi sabahlar
![]()

ne bileyim oscari da alınca bayağı havalara girdikahahahah yazık sana ya sen kendini kaptırmışsın epeycee tühhhmezardan gel ... gidek sabah oldu

iyi uykular pelin görüşürüzyapmaz onese ben cıkıyorum annem gedı basımda beklıyo hadı ıyı abahlar gorusuruz
tamam o zaman ne planlar yapacan bakalımyok yav yarına kaldı artık gece olurumkutlarızz beraber...
yav üçkağıtçı abi dedik aramıza aldık tüüüüü desem mantıksız olurne bileyim oscari da alınca bayağı havalara girdik![]()

yok demiyom öle .
iyi uykular pelin görüşürüz
----------Eklendi @ 07:10:27 ---------- Yazıldı @ 07:09:48 ----------
tamam o zaman ne planlar yapacan bakalım

oo gene bişi peşinde ama anlamadım gene birilerini evlendirecek galibabluetoooth nereye bağlandı yoksa bağlantımı kesildi![]()

pelin annesini ikna etmeye çalışıyor galibaŞu anda 6 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 1 misafir)
- Elektr0
- yunus2217
- 'TUĞ'+
- Bluetoooth
- pelın_+misafir bile geldi..
Eee ert2 oluncaoo gene bişi peşinde ama anlamadım gene birilerini evlendirecek galiba![]()

pelin annesini ikna etmeye çalışıyor galiba
----------Eklendi @ 07:17:27 ---------- Yazıldı @ 07:16:32 ----------
Eee ert2 olunca