Bugün kimler sabahçı...Sabahçılar buraya...:)

Sponsorlu Bağlantılar

pelın_

yanı zaten bosverdım:) yatmaya nıytın yokmu

----------Eklendi @ 07:14:00 ---------- Yazıldı @ 07:13:30 ----------

al buda benden olsun 2 gundur bunu dınlıyorum

jigsaw_54

Üye
yanı zaten bosverdım:) yatmaya nıytın yokmu

----------Eklendi @ 07:14:00 ---------- Yazıldı @ 07:13:30 ----------

al buda benden olsun 2 gundur bunu dınlıyorum

dün 6gibi yattım sabah 9a doğru kalktım babamla arabaları sanayiye götürdük sonra bidaha uyuyamadm zaten iftardan sonra acayip bi uyku hali geldi yarım saat kesitreyim namaza giderim dedim bi uyumuşum gece 2de kalktım uykumda pek yok gibi bide ben uyurken komşu kızları çağırmış beni gidemedim yanlarına :D :D rezil oldum

pelın_

haha :) azık olmus bende ya varya sızde bılıyonuz hıc uyumazdımbugun bırz karnımagrıdı yatıyım dedım benim tek kişilık
yerı geldıgınde bnımbıle sıgmadıgım yatakta 3 kişi yattık ve bebk gibi uyumusum:) hah açok güldm kendımı şimdıde yatcam ama yatakta yer yok ewın ıcı ınsan kaynıyo mutfaga gıtcem ama heryerde bırılerı yatıyo
bu arada ew çokmu küçük dersen hayır 4+1:) düşün yanı okadr kalbalık

----------Eklendi @ 07:23:14 ---------- Yazıldı @ 07:20:49 ----------

bu arada yatsam iyi olcak annem tepemde beklıyo yat dıye ıyı sabahlar görüşürüz:)

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
Elektr0

Elektr0

Üye
iyi sabahlar görüşürük... haydin baaam kışşş kışşşş gel cü cü cü cü cü pine dık şu tavukları :d::kop::ehe

jigsaw_54

Üye
haha :) azık olmus bende ya varya sızde bılıyonuz hıc uyumazdımbugun bırz karnımagrıdı yatıyım dedım benim tek kişilık
yerı geldıgınde bnımbıle sıgmadıgım yatakta 3 kişi yattık ve bebk gibi uyumusum:) hah açok güldm kendımı şimdıde yatcam ama yatakta yer yok ewın ıcı ınsan kaynıyo mutfaga gıtcem ama heryerde bırılerı yatıyo
bu arada ew çokmu küçük dersen hayır 4+1:) düşün yanı okadr kalbalık

maşallah :D :D yurt ortamında çok oluyodu öle tek kişilik yatakta 4-5 kişi uyuduğunu hatırlıyorum sabah bi uyandık bakıyorum hep bizim odadan olmayanlar var nerden geldi bunlar derken tepedeki yataktan inmişler hepsi düşün bide üstte yatmışlar ne işiniz var burda diyorum muhabbette uyuyakalmışız :D düşseler kafa göz dağılcak kaç kere öle düşen oldu :D :D

Elektr0

Elektr0

Üye
:hmmm

Elektr0

Elektr0

Üye
:ağlarım: bekleim bakim biraz daha

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
kız burdadamı sen çıktın
gönüldaşların mekanı vardı zaten