Elektr0
Üye
rsmazan ramazan iftira bari atma hayırsız evlatzaten ne hayrını gördükki bu zamana kadar
bu nedir yav bi insan evlatlarından böyle bi darbe yermi yazıklar olsun size
hahahahahyaptınmı he söle tazmınat davası acıcam sana donun akadar almazsam
bu ert.ten korkulur valla namaz kılıp fitne fesat yapıyorsen napcan onları hiç iş bılmıyon ya benı ıkna etcen butun para ewler gdıyo bak elden
babayı alırsınbaba öldüğünde evini ve eşyalarını ben alacağım
bu ert.ten korkulur valla namaz kılıp fitne fesat yapıyor
----------Eklendi @ 06:33:04 ---------- Yazıldı @ 06:32:36 ----------
babayı alırsın
tamamı bana 0ı sanababamız oldu kardeşlerim olum bak adamın bankada iyi yüklü miktarda paası varmış bölüşücük haa tamam mı
seni evlatlıktan men ediyorum senin ibi evladım yok artıkbabamız oldu kardeşlerim olum bak adamın bankada iyi yüklü miktarda paası varmış bölüşücük haa tamam mı
ya zaten adamı sen zehirlemedin mi yaa oo parayı alabilmek içinolduu yedırmm sıze
kardeşim hadi annemizi öldürek.
en öle sey yapmmam ewımın dıregı o bıkerem----------Eklendi @ 06:39:00 ---------- Yazıldı @ 06:38:38 ----------aman nebiçim ewlatınız sızz
ruhunla beni korkutamazsın sen neden öldün sanıyon ... seni zehirledi zehirledi yaa öldün sen yoksun artık ..men felan da edemen sen oo alkollu geldiğinde btün malını mülkünü bana verğidin hakkında bir dilekçe imzalattırdım sana sen uyuyon ya resmen...seni evlatlıktan men ediyorum senin ibi evladım yok artık
bluetoooth senin bağlantını keserim bakkardeşim hadi annemizi öldürek.
yok olmaz eceli ile ölecek o zatenkardeşim hadi annemizi öldürek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?