ouSahin
Üye
Bugün Beni Bana Bırakın
20.05.2006
aşqımızın başladıqı hayatıma qirdiqin ilk qündü..Nerden bilim hayatımın parçası olup koca 1 senemi sana verebilcegim..Nerden bilim ki Sana Deliler gibi aşık olabilcegimi..
20.05.2007
Aşqımızın 1 Senesi mutLuLukla dolu bir cafede süpriz birşekilde kutlayarak qeçiriyoruz
Ne kadarda mutluyduk ne kadarda baqlanmıştık brbirimize... hani hatırlasana sana yazdıgım şarkıyı dinlerken duyqulandıqımız aşqımızı alevledigimiz bir dudaktan akan duygularımızı büyüttügümüz qünleri...unutamam o qünleri esmer meleqim..
ve şimdi 20.05.2008
Ayrılıgımızdan 10 ay qeçti iki deli aşıktık kimsenin bitmez bu aşq diyip parmakla qösterdiqi aşk bittmişti ve ben yine bugün burdaım senin benim oldugun zaman yine bak..
elimde resmin yanımda içkim bir browni bir mum
isyanım Allaha deqil sana be esmer meleqim... o qünü hergünü bedenim toprak olana kadar buqün benim qünüm..
dokunmayın bana bugün benim günüüm Bugün Beni Bana Bırakın..
ouSahin / Esmer Melegim eyLm..
Buda Şiirim..Kendim Yazdım..
Bugün qünLerden 20 Mayıs
Hatırlarmısın başlamıştı aşqımız..
Düşündükçe Bitmek Bilmeyen Anılarımız..
Büyük aşqLa qiden 1 Yılımız..
Unutamadıqımız Hatırlarımız..
Bak Şimdi..
Buqün günlerden yine 20 Mayıs
Ayrılıgımızın doldugu 1 yılımız
Agladıgımız günleri hiç mi hiç unutamayız..
SessizLigin Bize verdigi acılarımız..
Kaybolup qiden anılarımız ama bitmek bilmeyen aşqımız...
Kalmamıştı artık biraz olsun umutLarımız..
Ve son Vedamız.
Bak Şimdi...Ben Yine Burdayım..Sensizligin Bana Verdigi IzdırapLı Yoldayım..
Ama
qittik ve bittik..qeriye kalan qeçmişimizin bize verdiqi tadlı bir acımasız acı..
Unutma Bunu Esmer MeLeqim hep HatırLa HatırLa SevqiLi..
ouSahin..
aşqımızın başladıqı hayatıma qirdiqin ilk qündü..Nerden bilim hayatımın parçası olup koca 1 senemi sana verebilcegim..Nerden bilim ki Sana Deliler gibi aşık olabilcegimi..
20.05.2007
Aşqımızın 1 Senesi mutLuLukla dolu bir cafede süpriz birşekilde kutlayarak qeçiriyoruz

Ne kadarda mutluyduk ne kadarda baqlanmıştık brbirimize... hani hatırlasana sana yazdıgım şarkıyı dinlerken duyqulandıqımız aşqımızı alevledigimiz bir dudaktan akan duygularımızı büyüttügümüz qünleri...unutamam o qünleri esmer meleqim..
ve şimdi 20.05.2008
Ayrılıgımızdan 10 ay qeçti iki deli aşıktık kimsenin bitmez bu aşq diyip parmakla qösterdiqi aşk bittmişti ve ben yine bugün burdaım senin benim oldugun zaman yine bak..
elimde resmin yanımda içkim bir browni bir mum
isyanım Allaha deqil sana be esmer meleqim... o qünü hergünü bedenim toprak olana kadar buqün benim qünüm..dokunmayın bana bugün benim günüüm Bugün Beni Bana Bırakın..
ouSahin / Esmer Melegim eyLm..
Buda Şiirim..Kendim Yazdım..
Bugün qünLerden 20 Mayıs
Hatırlarmısın başlamıştı aşqımız..
Düşündükçe Bitmek Bilmeyen Anılarımız..
Büyük aşqLa qiden 1 Yılımız..
Unutamadıqımız Hatırlarımız..
Bak Şimdi..
Buqün günlerden yine 20 Mayıs
Ayrılıgımızın doldugu 1 yılımız
Agladıgımız günleri hiç mi hiç unutamayız..
SessizLigin Bize verdigi acılarımız..
Kaybolup qiden anılarımız ama bitmek bilmeyen aşqımız...
Kalmamıştı artık biraz olsun umutLarımız..
Ve son Vedamız.
Bak Şimdi...Ben Yine Burdayım..Sensizligin Bana Verdigi IzdırapLı Yoldayım..
Ama
qittik ve bittik..qeriye kalan qeçmişimizin bize verdiqi tadlı bir acımasız acı..
Unutma Bunu Esmer MeLeqim hep HatırLa HatırLa SevqiLi..
ouSahin..