|| Bugün 23 Mayıs Tüm Freezonelulara gün boyunca 1GB hediye internet

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lgkg300

lgkg300

Üye
    Konu Sahibi
|| Bugün 23 Mayıs Tüm Freezonelulara gün boyunca 1GB hediye internet
"Ne de olsa Mayis ayi genclik ayi dedik,23 Mayis'ta 1GB internet HEDIYE! Simdi gencligini surprizlerle #kutlamazamani! Unutma hediyen 23:59'da biter!"

23 Mayıs Çarşamba, Tüm FreeZone'lulara şartsız şurtsuz gün boyunca 1GB internet hediye.

drivenn

Üye
ya vodafonenin sitesinden bakıyorum da 29 mayıs olarak görünüyor hediye internet daha birkaç saat öncesine kadar 23 mayısti acaba ben mi yanlış bakıyorum

lord_keles

lord_keles

Üye
20 Mayıs Pazar1.000 FreeZone'luya Avşar sinemalarında 1TL'ye sinema bileti için => AVSAR yaz 6666'ya gönder!
22 Mayıs Salı10.000 FreeZone'luya D&R'dan 10TL hediye çeki için => D&R yaz 6666'ya gönder!
25 Mayıs Cuma10.000 FreeZone'luya Arby's & Sbarro & Popeyes'ta 10TL hediye çeki için =>ARBY'S veya SBARRO veya POPEYES yaz 6666'ya gönder!
26 Mayıs CumartesiTüm FreeZone'lulara şartsız şurtsuz gün boyunca 1GB internet hediye
29 Mayıs SalıTüm FreeZone'lulara şartsız şurtsuz gün boyunca 1GB internet hediye
dagişiklikk yapılmıss nedensee......

drivenn

Üye
off ya yani bakmadan nete girsek ne var ne yok tüm liralar gidecek

handci04

handci04

Üye
ne zaman peki 1 gb 23 ve 29 du yeni tarihleri ne?

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
bna yeni geldi mesaj 29 mayıs diyo

phasan

phasan

Üye
29 mayıs

Malamadrı

Malamadrı

Üye
Genclik Bayrami kapsamindaki 1GB internet hediyeni 29 Mayis Sali gunu doya doya kullanabilirsin. Genclik bir kere yasanir, ozgurce yasa!

mertgoktepe

Üye
Evet değişmiş

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
Cepnet kullananlar ne olacak onu merak ediyorum.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
29 mayısta 1gb internet yanlış alarm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt