Bugün 21.12.12

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi
Bugün 21.12.12
ölmedik :halay1:

doctorrr

doctorrr

Üye
şabalabalambaaaaa

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
Sığınaktan yazıyorum. Bir daha bunlara inananı..

AssassinmasteR

AssassinmasteR

Üye
Ah maya lar ah maya

maxirabit

maxirabit

Üye
12.12.2012'de olacak:)

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
Yok canım 20.12.2012 de olacak.
Bu konuyu o zaman hortlacağım. (unutmasam)

maxirabit

maxirabit

Üye
Benim dediğim başka birşey de neyse zaten ömrüm o kadar kısa değildir,2000'li yıllar ve virüs hatta çöküntü bu konuyla çok alakalı benim yazdığım ilk orda ki cümleyse ap ayrı:)

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
2000 yılına 5 10 gun kala bilgisayarlar ve internet cokecek. tarih acılımı 31 12 1999 tarihinden sonrası yok diyorlardı. (internet ve pc icin) hic bir sey olmadı. Tarih 01 01 2000 yazdı. Hayat devam etti. Buda bunun gibi bir durum. Mayalar tarih acılımını (hesabını) 21 12 2012 ye kadar olanını yapmıslar kalan zaman icin bu isle urasan o zamanın bilgini olan aykut 831 kalemin ucunu kırdığı icin devamını getiremedi. :d:

maxirabit

maxirabit

Üye
2000 yılına 5 10 gun kala bilgisayarlar ve internet cokecek. tarih acılımı 31 12 1999 tarihinden sonrası yok diyorlardı. (internet ve pc icin) hic bir sey olmadı. Tarih 01 01 2000 yazdı. Hayat devam etti. Buda bunun gibi bir durum. Mayalar tarih acılımını (hesabını) 21 12 2012 ye kadar olanını yapmıslar kalan zaman icin bu isle urasan o zamanın bilgini olan aykut 831 kalemin ucunu kırdığı icin devamını getiremedi. :d:

Bu yüzden zaten peruya giden turist sayısında artış oldu bununla düz orantılı,döviz girdisi çoğaldı. Hatta turist çoğaldığı için bunu fırsat olarak kullanıpta yeni iş sahası yaratanlar oldu aslında güzel bir taktiktir kendi ülkemizdede böyle düşünceler türetilse neler olmaz neler:D Hatırlarsanız uzaydan düşüş vardı,yüzüne bakılmayan meksika bir süreliğine tavan yaptı en basitinden bu yüzden borsada ani değişimler olur hisse senetleri rabet görür:)

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
Ortaya aykut lafı attım. Hemen hortlatmısınız hatta hortlamıs. :d:

Aykuttt831

Üye
Seni gidi tilki :d:

TheComet

TheComet

Üye
:hmmm

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi
21 12 12, bugün 21 12 12, aykut 831 kalemin ucu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...