Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugün 21.12.12
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iyavuzoz
Üye
Konu Sahibi
Bugün 21.12.12
ölmedik
doctorrr
Üye
şabalabalambaaaaa
Silinen Üye 166392
Kapalı Hesap
Sığınaktan yazıyorum. Bir daha bunlara inananı..
AssassinmasteR
Üye
Ah maya lar ah maya
maxirabit
Üye
12.12.2012'de olacak
Kiziltilki1
Üye
Yok canım 20.12.2012 de olacak.
Bu konuyu o zaman hortlacağım. (unutmasam)
maxirabit
Üye
Benim dediğim başka birşey de neyse zaten ömrüm o kadar kısa değildir,2000'li yıllar ve virüs hatta çöküntü bu konuyla çok alakalı benim yazdığım ilk orda ki cümleyse ap ayrı
Kiziltilki1
Üye
2000 yılına 5 10 gun kala bilgisayarlar ve internet cokecek. tarih acılımı 31 12 1999 tarihinden sonrası yok diyorlardı. (internet ve pc icin) hic bir sey olmadı. Tarih 01 01 2000 yazdı. Hayat devam etti. Buda bunun gibi bir durum. Mayalar tarih acılımını (hesabını) 21 12 2012 ye kadar olanını yapmıslar kalan zaman icin bu isle urasan o zamanın bilgini olan aykut 831 kalemin ucunu kırdığı icin devamını getiremedi.
2000 yılına 5 10 gun kala bilgisayarlar ve internet cokecek. tarih acılımı 31 12 1999 tarihinden sonrası yok diyorlardı. (internet ve pc icin) hic bir sey olmadı. Tarih 01 01 2000 yazdı. Hayat devam etti. Buda bunun gibi bir durum. Mayalar tarih acılımını (hesabını) 21 12 2012 ye kadar olanını yapmıslar kalan zaman icin bu isle urasan o zamanın bilgini olan aykut 831 kalemin ucunu kırdığı icin devamını getiremedi.
Bu yüzden zaten peruya giden turist sayısında artış oldu bununla düz orantılı,döviz girdisi çoğaldı. Hatta turist çoğaldığı için bunu fırsat olarak kullanıpta yeni iş sahası yaratanlar oldu aslında güzel bir taktiktir kendi ülkemizdede böyle düşünceler türetilse neler olmaz neler Hatırlarsanız uzaydan düşüş vardı,yüzüne bakılmayan meksika bir süreliğine tavan yaptı en basitinden bu yüzden borsada ani değişimler olur hisse senetleri rabet görür
Kiziltilki1
Üye
Ortaya aykut lafı attım. Hemen hortlatmısınız hatta hortlamıs.