SANCAR Üye Originally posted by Gokhan43@Aug 18 2005, 09:12 PM Elimi kullanarak ayak izi yaparım. : ) [post=137195]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... abi onu nası yapıyordun
Originally posted by Gokhan43@Aug 18 2005, 09:12 PM Elimi kullanarak ayak izi yaparım. : ) [post=137195]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... abi onu nası yapıyordun
ekselans8 Üye ben '''''ben sevdim eller aldı'''''' yazardım
ekselans8 Üye ben '''''ben sevdim eller aldı'''''' yazardım
mavizeybek Üye o gün canım ne isterse onu yazardım öle belli bişi yoktu yazacağım gündeme göre belirlenirdi.
ibonline Üye asker olsaydım ilk yazacağım sey şafak olurdu ama su anda öyle bir sorunum yok o yüzden camda iz bırakmam istemem ;
asker olsaydım ilk yazacağım sey şafak olurdu ama su anda öyle bir sorunum yok o yüzden camda iz bırakmam istemem ;
Gokhan43 Üye Originally posted by SANCAR+Aug 18 2005, 11:24 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(SANCAR @ Aug 18 2005, 11:24 PM)</div><div class='quotemain'> Originally posted by Gokhan43@Aug 18 2005, 09:12 PM Elimi kullanarak ayak izi yaparım. : ) [post=137195]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... abi onu nası yapıyordun [post=137315]Quoted post[/post][/b] Genişletmek için tıkla ... <!--QuoteBegin-van_hoijdonk@Aug 18 2005, 11:32 PM Elimle ayak izi hayatta.. :wacko: [post=137327]Quoted post[/post][/quote] Çok basit bi ara tekiğini öğretirim.
Originally posted by SANCAR+Aug 18 2005, 11:24 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(SANCAR @ Aug 18 2005, 11:24 PM)</div><div class='quotemain'> Originally posted by Gokhan43@Aug 18 2005, 09:12 PM Elimi kullanarak ayak izi yaparım. : ) [post=137195]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... abi onu nası yapıyordun [post=137315]Quoted post[/post][/b] Genişletmek için tıkla ... <!--QuoteBegin-van_hoijdonk@Aug 18 2005, 11:32 PM Elimle ayak izi hayatta.. :wacko: [post=137327]Quoted post[/post][/quote] Çok basit bi ara tekiğini öğretirim.
midnight Üye Hep karmakarışık şekiller çiziyorum...Bazen nerde bir cam görsem şöyle yumruğumu sıkıp paramparça edesim geliyor... 8)
Hep karmakarışık şekiller çiziyorum...Bazen nerde bir cam görsem şöyle yumruğumu sıkıp paramparça edesim geliyor... 8)
Caine Üye buz tutmuşsa sıcak bir nefesle ufler, suların süzülüşünü izlerdim zaman geçtikçede seni seviyoruuuuuuuuuuuuuuuum yazmayı öğrendim heralde bu kışşş hiç dokunmam camlara :'( of offfffffffffffffffffff :
buz tutmuşsa sıcak bir nefesle ufler, suların süzülüşünü izlerdim zaman geçtikçede seni seviyoruuuuuuuuuuuuuuuum yazmayı öğrendim heralde bu kışşş hiç dokunmam camlara :'( of offfffffffffffffffffff :
cimengozlu Üye hasret cekiyorsam hasret cektigim kisiyi yazardım he cekmiyorsam kendi ismimi yazardım herhalde
mavizeybek Üye yaw abi ehpiniz cma hüzünlü şeyler yazmak zorundamısınınız hiç kimse neden cama LAY LAY LOM BEN GELDİM yazmaz ki hiny:
yaw abi ehpiniz cma hüzünlü şeyler yazmak zorundamısınınız hiç kimse neden cama LAY LAY LOM BEN GELDİM yazmaz ki hiny:
..::Riddick::.. Üye Originally posted by mavizeybek@Aug 24 2005, 12:02 AM yaw abi ehpiniz cma hüzünlü şeyler yazmak zorundamısınınız hiç kimse neden cama LAY LAY LOM BEN GELDİM yazmaz ki hiny: [post=142663]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... napalım hüzün damarlarda var..
Originally posted by mavizeybek@Aug 24 2005, 12:02 AM yaw abi ehpiniz cma hüzünlü şeyler yazmak zorundamısınınız hiç kimse neden cama LAY LAY LOM BEN GELDİM yazmaz ki hiny: [post=142663]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... napalım hüzün damarlarda var..