Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
buda oldu OPDA paralı oldu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xCHIVALR0US
Üye
Telefonu hackleyin, para mara vermeyin
kedma
Üye
şuan için sertifika 4-5 saatte üretilmiş oluyor ancak hemen indirmen icin 3$ veya 3€ bağış yapman gerekiyor.
ücretsiz indirme icin 3 ila 5 gün beklemen gerekiyor.
**** Sitenin dilini çince yaparsanız kullanıcı adı şifre girerseniz anında indirebiliyorsunuz.
hic para falan sormuyor.
saygılar.
34tango
Üye
valla ben aldım hemde ertesi gün geldi ucuz yırttık desene
mxlmxz
Üye
kedma teşekkür ederim verdiğin bigi için , ingizcede paralı çincede bedava güzel işmiş,
--------------- Ekleme ---------------
5800 sertifika sorunu yaşayanlar için alttaki linke bakabilir, ufak bi hatırlatma linkdeki konuda bahsedilen helloOX adlı programı indirmek içinde siteyi tekrar çinceye alın yoksa download butonu çıkmıyor, kolaygelsin.
son durum, sitenin ingilizce bölümü sertifikayı 3-5 gün bekledikten sonra veriyor, ya da hemen bağış yapıp sertifikanızı indirin diyor. Ancak çinceye çevirince direkt indirilebiliyor sertifika...
oguzhan mobile
Üye
evet ya uyuz oldum 3-5 gün bekliceniz diyolar
koka89
Üye
Çok teşekkür ederim kardeşim..
mustymm
Üye
arkadaşlar evet paralı fakat üstteki yazıda ücretsiz indirmek isteyenler bir kaç gün bekleyerek indirebilirler diyor.bende ilk denediğimde para istedi fakat az önce denedim direk indirdi.
şuan için sertifika 4-5 saatte üretilmiş oluyor ancak hemen indirmen icin 3$ veya 3€ bağış yapman gerekiyor.
ücretsiz indirme icin 3 ila 5 gün beklemen gerekiyor.
**** Sitenin dilini çince yaparsanız kullanıcı adı şifre girerseniz anında indirebiliyorsunuz.
hic para falan sormuyor.
Çince olarak girin anında indirin....çince anlamıyorum diyorsanız google translate le çevirin sayfayı.oda olamzsa ingilizce formunu ek sekmede yada başka sayfada açıp ordakilere göre çince forumda tıklayın...