buda oldu OPDA paralı oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xCHIVALR0US

xCHIVALR0US

Üye
Telefonu hackleyin, para mara vermeyin :D

kedma

Üye
şuan için sertifika 4-5 saatte üretilmiş oluyor ancak hemen indirmen icin 3$ veya 3€ bağış yapman gerekiyor.
ücretsiz indirme icin 3 ila 5 gün beklemen gerekiyor.

**** Sitenin dilini çince yaparsanız kullanıcı adı şifre girerseniz anında indirebiliyorsunuz.
hic para falan sormuyor.

saygılar.

• Beğen
Tepkiler: ramstone
34tango

34tango

Üye
valla ben aldım hemde ertesi gün geldi ucuz yırttık desene :ehe

mxlmxz

Üye
kedma teşekkür ederim verdiğin bigi için , ingizcede paralı çincede bedava güzel işmiş,

--------------- Ekleme ---------------

5800 sertifika sorunu yaşayanlar için alttaki linke bakabilir, ufak bi hatırlatma linkdeki konuda bahsedilen helloOX adlı programı indirmek içinde siteyi tekrar çinceye alın yoksa download butonu çıkmıyor, kolaygelsin.

http://www.maxicep.com/symbian-s60v...u-icin-resimli-ve-detayli-anlatim-267537.html

nfsnihat

nfsnihat

Üye
son durum, sitenin ingilizce bölümü sertifikayı 3-5 gün bekledikten sonra veriyor, ya da hemen bağış yapıp sertifikanızı indirin diyor. Ancak çinceye çevirince direkt indirilebiliyor sertifika...

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
evet ya uyuz oldum 3-5 gün bekliceniz diyolar :ağlarım:

koka89

koka89

Üye
Çok teşekkür ederim kardeşim..

mustymm

mustymm

Üye
arkadaşlar evet paralı fakat üstteki yazıda ücretsiz indirmek isteyenler bir kaç gün bekleyerek indirebilirler diyor.bende ilk denediğimde para istedi fakat az önce denedim direk indirdi.

birey

Üye
sayfayı çince ye çevirin hemen veriyor......

Silinen Üye 627977

Kapalı Hesap
vay arkadaş

emin_elaziz

Üye
şuan için sertifika 4-5 saatte üretilmiş oluyor ancak hemen indirmen icin 3$ veya 3€ bağış yapman gerekiyor.
ücretsiz indirme icin 3 ila 5 gün beklemen gerekiyor.

**** Sitenin dilini çince yaparsanız kullanıcı adı şifre girerseniz anında indirebiliyorsunuz.
hic para falan sormuyor.

saygılar.

teşekkür ederim kardeşim dediğini yaptım anında indirdim 4 gündür bekliyorum ne zaman izin verecek diye. çok teşekkür ederim

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bugüne kadar kullanmadım kullanmayı da düşünmüyorum.

mahmut_110

Üye
arkadaşlar opda paralı değil bir kaç gün bekleyin o para gidiyo sonra indirip kurarsınız:D

ARTHUR06

ARTHUR06

Üye
arkadaşlar opda paralı değil bir kaç gün bekleyin o para gidiyo sonra indirip kurarsınız:D

Çince olarak girin anında indirin....çince anlamıyorum diyorsanız google translate le çevirin sayfayı.oda olamzsa ingilizce formunu ek sekmede yada başka sayfada açıp ordakilere göre çince forumda tıklayın...

bboyQ7

bboyQ7

Üye
Bu opda ne işe yarıyor arkadaşlar ?

STaT!C

STaT!C

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt