Buda Dev İskelet

Konu Sahibi
Buda Dev İskelet

FOTOSHOP OLABİLİR HERHALDE

infazcı bu iskeletin aslı yokmuş yani fotomontaj

Buna benzerlerini dan bulabilirsiniz. Hepsi photoshop.

değerli arkadaşlar bu foto montaj değil. dünya bu iskeleti konuştu ve bu kavim hakkın da Allah Kur'an'da,bu helak olaylarının sonraki insanlara da birer ibret olması gerektiğini bildirir.Önemli olan,tüm iman sahiplerinin, bu kavimlerin helakını yalnızca ‘geçmiş kavimlerin yaşadıkları olaylar' olarak değerlendirmemeleri,Kur'an'da bildirilen bu örneklerden öğüt almalarıdır.Kur'an'da bu gerçek şöyle bildirilmiştir:

Bunlar, sana doğru haber (kıssa) olarak aktardığımız (geçmişteki) nesillerin haberleridir. Onlardan kimi ayakta kalmış, (hala izleri var, kimi de) biçilmiş ekin (gibi yerlebir edilmiş, kalıntısı silinmiş) dir. Biz onlara zulmetmedik, ancak onlar kendi nefislerine zulmettiler. Böylece Rabbinin emri geldiği zaman, Allah'ı bırakıp da taptıkları ilahları, onlara hiçbir şey sağlayamadı, 'helak ve kayıplarını' arttırmaktan başka bir işe yaramadı. ( Hud Suresi, 100-101)

Ad Kavmi Nerede Yaşamıştır?
Kur'an'da bildirildiği üzere "Yüksek yerlere anıtlar inşa etmekte" (Şuara Suresi, 128) ve "ölümsüz kılınmak umuduyla sanat yapıları edinmekte" (Şuara Suresi, 129) olan bir kavim olan Ad kavmi, Ortadoğu ve Mezopotamya bölgesinde bulunan diğer kavimlerden uzak bir bölge olan Güney Arabistan'da yaşıyordu.
Ad (kavmin)e gelince; onlar yeryüzünde haksız yere büyüklendiler ve dediler ki: "Kuvvet bakımından bizden daha üstünü kimmiş?" Onlar, gerçekten kendilerini yaratan Allah'ı görmediler mi? O, kuvvet bakımından kendilerinden daha üstündür. Oysa onlar, bizim ayetlerimizi (bilerek) inkar ediyorlardı." (Fussilet Suresi, 15)
Nitekim Ad kavminin kalıntısı olduğu düşünülen "Kumların Atlantisi Ubar" da, metrelerce kalınlıktaki bir kum tabakasının altından çıkarılmıştır. Kalıntıların da gösterdiği gibi Kuran'da bildirilen "yedi gün ve sekiz gece" süren kasırga, şehrin üzerine tonlarca kum yığmış ve kavmin insanlarını diri diri toprağa gömmüştür.

omayra

Üye
Daha önce bu konu başka bir başlıkta tartışılmıştı. Hepsi fotomontaj

mservank

Üye
Başka bir zmaan verdildi diye hatırlıyorum ben de o zman da yazmıştım fake olduğunu
hatta tv de çıkmış olması lazım işte resim üzerindeki hataları felan gösteriyordu

Altun.

Üye
Başka bir zmaan verdildi diye hatırlıyorum ben de o zman da yazmıştım fake olduğunu
hatta tv de çıkmış olması lazım işte resim üzerindeki hataları felan gösteriyordu

ewet başka zaman werildi konunun açılma tarihine bakarsan 2006 yılından kalma olduğunu görürsün arkadaşım...

swap5F19

Üye
yaw bırak arkadaş bunlar adamın beynini yıkamaya çalışıyorlar.Tövme tövbe yok HZ: Adem Aleyhisselam peygamberimizin iskeleti olduğunu iddaa edenler oldu hepsi yalan inanmayın aklınızı başınıza devşirin.

quakee26

Üye
bu fotomontaj olabilir ama bu boylarda insanların oldugu gerçek çünkü kuran-ı kerimdede geçiyor dev kavimlerin helakı diye

teomaxi

Üye
bu iskelet gerçek biz okulda bunu işledik hikayesi=bu iskeletler AD kavmi ile yok olmuştur geçmiz zamanlarda bu dev insanları bir kabile kötü halde kullanmış ve insanlara zulum eden bu dev insanlar müslümanlarada zarer vermeye başlayınca bir kavim sayesinde yok olmuştur

corchy

Üye
bencede fotomontaj