saol titanic kardeşcok tatlıymıs...
hmmoyyoyy çok tatlı maskeside çok güzel benim weapon öldü 13 yaşında malesef ama benimki has sibirian husky idi
üzüldüm kardeş..Bu Köpeklere Hasta Oluyorum
Hiçbir Hayvanda Böyle Bir Asalet Yok....
Köpeğin Kıskandırıcak Derecede Çok Güzel
Resimleri Paylaştığın için Sağol
Belki İnanmıcan ama 2. Resmi Bilgisayarıma Duvar Kağıdı Yaptım....

saol kardeş yaa 

Oy oy oyyyyy bu oğlancık ne şirinmiş öyleeeee!! Allah nazardan saklasın. Birlikte uzuuunn ve mutlu bir ömür dilerim. Severim ben bu oğlanı pek severim![]()
çok saol ablacım aminn.. senin pisipisiyle arkadaş yapalım dicem ama anlaşacaklarını hiç sanmıyorum 

Benim oğlan da seninkinden afacan olmasın pek bi afacan
, bizim eve gelen arkadaşın 5 yaşındaki tosuncuk oğlu Mert'i bile haşat etti
Ama her horoz kendi çöplüğünde ötermiş hesabı, bizimki de başkasının evine misafirliğe gidince süt dökmüş kedi misali pek bir uslu, pek bir masum oluyor. Ancak kendi bölgesine girenlere hiç acımıyor 
Valla ben de sanmıyorumBenim oğlan da seninkinden afacan olmasın pek bi afacan
, bizim eve gelen arkadaşın 5 yaşındaki tosuncuk oğlu Mert'i bile haşat etti
Ama her horoz kendi çöplüğünde ötermiş hesabı, bizimki de başkasının evine misafirliğe gidince süt dökmüş kedi misali pek bir uslu, pek bir masum oluyor. Ancak kendi bölgesine girenlere hiç acımıyor
![]()

gerçekten afacan mı afacan bi kedin war omayra abla 
gözlerinin üstündeki siyahlık warya kaşları gibi duran böyle yüzüne çok mükemmel asil bi hava weren leke diyebilirzmaske noluyo ben bilmiyorum....

saolasınçok tatlıymış
ölediirçok deli bişi bu kanka yaw

yok yaw...afacan bi durusu var...gel bennen oyna diyor....![]()

işte maskeden dolayı biraderkanka köpeğin çok asabi duruyo ama güzelmiş ben köpekleri pek sevmem