rapege Üye paperman' Alıntı: bu uygulamayı sprit ile jail break yapılmış 3,13 sürümünde kullanabiliyor muyuz? Yüklü programlar, telefon defteri, fotoğraflar falan siliniyor mu? Genişletmek için tıkla ... eğer itunes ile backupını alırsan gitmez
paperman' Alıntı: bu uygulamayı sprit ile jail break yapılmış 3,13 sürümünde kullanabiliyor muyuz? Yüklü programlar, telefon defteri, fotoğraflar falan siliniyor mu? Genişletmek için tıkla ... eğer itunes ile backupını alırsan gitmez
rapege Üye Revengeful' Alıntı: yaa ben jb yi yaptım ama genede itunes den program atamıyorum Genişletmek için tıkla ... yamasını indirdin mi ki ? --------------- Ekleme --------------- paperman' Alıntı: spit jailbirekli 3,13 leri itunestan update yapabiliyoruz öyle mi? Genişletmek için tıkla ... ios4e yükselticeksen evet
Revengeful' Alıntı: yaa ben jb yi yaptım ama genede itunes den program atamıyorum Genişletmek için tıkla ... yamasını indirdin mi ki ? --------------- Ekleme --------------- paperman' Alıntı: spit jailbirekli 3,13 leri itunestan update yapabiliyoruz öyle mi? Genişletmek için tıkla ... ios4e yükselticeksen evet
icecrash Üye nedir bu JB biraz bilgi alabilirmiyiz ıphone alıcam ama nedir ne değildir ne yüklenir bilmiyorum...
rapege Üye icecrash' Alıntı: nedir bu JB biraz bilgi alabilirmiyiz ıphone alıcam ama nedir ne değildir ne yüklenir bilmiyorum... Genişletmek için tıkla ... JB İphonelere crackli uygulama yüklemeni sağlar yani kısaca App Storedeki paralı uygulamaları ücretsiz yüklemeni tema yapmanı falan sağlar
icecrash' Alıntı: nedir bu JB biraz bilgi alabilirmiyiz ıphone alıcam ama nedir ne değildir ne yüklenir bilmiyorum... Genişletmek için tıkla ... JB İphonelere crackli uygulama yüklemeni sağlar yani kısaca App Storedeki paralı uygulamaları ücretsiz yüklemeni tema yapmanı falan sağlar
carantinas Üye Konu Sahibi spirit ile daha once jb yapmıs arkadaslarda yapabilior yalnız yapmadan once back up alın. --------------- Ekleme --------------- biraderim anandan emdiğin süt helal olsun sağol varol mükemmel oldu Genişletmek için tıkla ... eyv sagol sizlerinde ama 1189 gösterim 9 tesekkur olmuyor arkadaslar. =)
spirit ile daha once jb yapmıs arkadaslarda yapabilior yalnız yapmadan once back up alın. --------------- Ekleme --------------- biraderim anandan emdiğin süt helal olsun sağol varol mükemmel oldu Genişletmek için tıkla ... eyv sagol sizlerinde ama 1189 gösterim 9 tesekkur olmuyor arkadaslar. =)
rapege Üye carantinas' Alıntı: spirit ile daha once jb yapmıs arkadaslarda yapabilior yalnız yapmadan once back up alın. Genişletmek için tıkla ... backup ger JB ve restore gibi işlemlerde almak iyidir
carantinas' Alıntı: spirit ile daha once jb yapmıs arkadaslarda yapabilior yalnız yapmadan once back up alın. Genişletmek için tıkla ... backup ger JB ve restore gibi işlemlerde almak iyidir
carantinas Üye Konu Sahibi yurtdışındakiler yapmasın değil elinizde orjinal sim varsa yurtdışındakiler yapabilr tabiki de yalnız yurtdışından alıp tr kullananlar icin sakıncalı olabilir. unlock yok henuz.
yurtdışındakiler yapmasın değil elinizde orjinal sim varsa yurtdışındakiler yapabilr tabiki de yalnız yurtdışından alıp tr kullananlar icin sakıncalı olabilir. unlock yok henuz.