bubbles uygulaması yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

memoooo

Üye
    Konu Sahibi
bubbles uygulaması yardım
arkadaşlar bubbles ı kurdum çok memnunum ama ekran koruyucu wigdetlerinde atadığım kişi profillerini silemedim bir türlü tamamen kaldırım tekrar kursamda orda çıkıyor bu konu hakkında bilgisi olan varmı? yardım edebilir misiniz

muratcan1905

Üye
ekranı kilitle menü tuşuna bas bubbles açılsın orada kişi şeyini tut 3 tane kişi çıkacak onlardan birinin üzerine gel bekle bir süre orada bir kişi resmi ve üzerinde - işareti çıkacak ona basınca silinir

memoooo

Üye
    Konu Sahibi
ekranı kilitle menü tuşuna bas bubbles açılsın orada kişi şeyini tut 3 tane kişi çıkacak onlardan birinin üzerine gel bekle bir süre orada bir kişi resmi ve üzerinde - işareti çıkacak ona basınca silinir

teşekkürler dostum yardımın için saol hallettim

s3rseri

Üye
bende arkaplan resim ekleyemedim önceden yüklü 4 tane var sadece, yeni arkaplan resmi nasıl eklerim yardım...

muratcan1905

Üye
ekranı kilitleyin menü tuşuna basın yani bubbles i açın boş bir yere basılı tutun orada tam bastığınız yerde içi boş bir baloncuk oluşacak ve iki tane resim ikonu çıkacak biri düz resim diğeri resim üzerinde aşağı doğru ok var aşağı doğru oklu olana girin oradan istediğini resimleri seçin işlem tamamdır.

koseoglu61

koseoglu61

Üye
bende bir türlü çıkmadı 4 tane resim çıkıyor başka çıkmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt