Bu yolların ustasıyım, Death Note'un hastasıyım! ;)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekşi Erik

Ekşi Erik

Üye
    Konu Sahibi
Bu yolların ustasıyım, Death Note'un hastasıyım! ;)
Death Note diye bir anime'ye başladım ama yok öyle bi şey ya, mükemmel! Hatta buna mükemmel demek hakaret sayılır.

İlk sezonu izledim o neydi öyle ya :D 24 bölüm boyunca kafanızda biriken tüm soru işaretlerini sezon finali ile çözüyor. Ağzım açık, 10 dakika bilgisayara bakakaldım, abartmıyorum. Nasıl bir zeka ürünüdür bu :D

Spoiler vermek istemiyorum, mutlaka izleyin derim. :)

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Türkçe mi

Ekşi Erik

Ekşi Erik

Üye
    Konu Sahibi

dizi-mag ile izledim, altyazılı. Bir de bu çok tutulduğu için sinema filmini çekmişler. Henüz izlemedim, anime bitsin öyle izleyeceğim. Türkçe dublajlı bir şey istiyorsan onu izleyebilirsin sen. Aynı hikaye anlatılıyormuş zaten.

_RYUK_

_RYUK_

Üye
amineyi izledikten sonra sinema filmi bana göre pek etkileyici değildi

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
Ekşi Erik

Ekşi Erik

Üye
    Konu Sahibi

eneeee :D nickine hayran kaldım ya la :D önerini ciddiye alıyorum ve sinema filmini izlememeye karar kılıyorum şu anda. Evet, karar kıldım. :tebessüm:

- - - Eklendi - - -

eneeee :D nickine hayran kaldım ya la :D önerini ciddiye alıyorum ve sinema filmini izlememeye karar kılıyorum şu anda. Evet, karar kıldım. :tebessüm:

_RYUK_

_RYUK_

Üye
sen bana bakma izle yinede :) :)

doctorrr

doctorrr

Üye
Ben de izlerim bazı bazı

Ekşi Erik

Ekşi Erik

Üye
    Konu Sahibi
An itibari ile bitirdim. :) İzleyeceklere tavsiyem, 25. bölümde bırakın, devamını izlemeyin. :)

cukuleaks

Üye
2014 te assassins creedin filmi çekilecek onu bekliyorum :)

Ekşi Erik

Ekşi Erik

Üye
    Konu Sahibi
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
25'te bırakmayanlar hiç yoktan Light ölmeden, son bölümü izlemeden bıraksınlar.Animesini izledim sevdimde fakat filmleri animesine kıyasla aşırı kalitesizdi.Bütün manga ciltleri 5 tane figürü ve 1 cosplay defteri var bende ^.^ Eğer istersen başka anime önerileride yapabilirim.Death Note çok iyidir fakat bence çok daha iyileri var.

Ekşi Erik

Ekşi Erik

Üye
    Konu Sahibi
Eğer istersen başka anime önerileride yapabilirim.Death Note çok iyidir fakat bence çok daha iyileri var.

Kardeş spoiler vermesen iyiydi. Ben alıntı yaptığım mesajında spoiler'ını sildim. Bu arada, bana "en iyi anime Death Note" dediler, ben de "zirvede bırakayım" diyerek bunu izledim. :D önerin varsa açığım ama.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...