buradan;hurişime,burcuya,meleğe,nadideye,bilalciğime,ataya,hasan,enese,erola,isaya,halite,güven,nadir ve mehmet abilerime,mesuta,davuta,oğuza,aliye,mümine,semihe,hüseyine,kerime,burcuya(candy),burağa,godfather'a(ismini bilmiyorum),tuğrul'a ,leventte,pentagrama,hayatımı renklendirdikleri için çok teşekkür ediyorum
iyi varsınız ve iyiki sizleri tanımışım.yeni hayatlar tanımak ve bunlara ortak olmak harika bir duygu..
sizleri ve adını sayamadığım(unutmuş olabilirim) bütün yüreği güzel insanları seviyorum
veeee son olarak birini özel seviyorum o kişi ise ''ALPEREN BUĞRA'' abimdir.kendisi bna sigarayı bıraktırdı ona çok teşekkür ediyorum ve bende ayrı bir yeri olduğunu söylemek istiyorum buradan
lafı çok uzatmiyim bu yıl seni seviyorum demekten daha çok şey yapmalıyım başka çare kalmadı bu hikayeyi dinledikten sonraa
Burcu, huriş ve berlin arkadaşıma buradan teşekkürlerimi iletiyorum.
MaxiCep ailesi olarak birbirimize "seni seviyorum" demekten daha ötesini yapabileceğimiz bir yıl olması dileğiyle...
Ve "saygının" sevgiden önce geldiğini, sevmesek dahi saygıyı kaybetmememiz gerektiğini unutmayacağımız bir yıl olması dileğiyle...
Burcu, huriş ve berlin arkadaşıma buradan teşekkürlerimi iletiyorum.
MaxiCep ailesi olarak birbirimize "seni seviyorum" demekten daha ötesini yapabileceğimiz bir yıl olması dileğiyle... Ve "saygının" sevgiden önce geldiğini, sevmesek dahi saygıyı kaybetmememiz gerektiğini unutmayacağımız bir yıl olması dileğiyle...
Form görevlilerinde bu ifade mevcud. Avarımı hiç bir erkek kullanmaz. Fariy nin anlamı peri. İmzamda peri kızı var. Gerçek ismimde burcu yazıyor. Tek bayan yönetici benim. Daha nasıl abi diyorsunuz ben anlamıyorum
Form görevlilerinde bu ifade mevcud. Avarımı hiç bir erkek kullanmaz. Fariy nin anlamı peri. İmzamda peri kızı var. Gerçek ismimde burcu yazıyor. Tek bayan yönetici benim. Daha nasıl abi diyorsunuz ben anlamıyorum
ne kadar önemli değilmi....seni seviyorum demek yetmiyo ben buna inananlardanım burcusevdiğini göstermedikçe sevmek işe yaramıyo geç kalmadan sevdiğini tüm dünyaya haykırmak lazım göstermek lazım...ben de yapayım mahmutuuuuummmmm seni çoook ama çoookk seviyorummmmmmm
....çok teşekkürler