Bu yıl seni seviyorum demekten daha çok şey yapalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

huri$

Üye
tamam bekliyorum

--------------- Ekleme ---------------

oo koca yaziyi alinti yaptin iki kelime ciziktirir insan olsun genede sagol

harikasın Burcu..sadece kuru lafla sevgi gösterilmez davranışlarla da göstermek gerek..
Aynen katılıyorum

--------------- Ekleme ---------------

Bil mukabele kardeşim. İnşallah bir daha başlamamak üzere artık sigarayı bırakmış olursun.

Praetor

Emekli Yönetici
Dokundu gerçekten de...

Burcu, huriş ve berlin arkadaşıma buradan teşekkürlerimi iletiyorum.

MaxiCep ailesi olarak birbirimize "seni seviyorum" demekten daha ötesini yapabileceğimiz bir yıl olması dileğiyle...
Ve "saygının" sevgiden önce geldiğini, sevmesek dahi saygıyı kaybetmememiz gerektiğini unutmayacağımız bir yıl olması dileğiyle...

anl_tr

Emekli Yönetici
Güzeldi Saol
Herkeze Mutlu yıllar....

huri$

Üye
çok guzel soyledin ata gercekten
ben de te$ekkur ediyorum

yasminoz hergece bu 3 prolu adam smileyi ile giri$ yapar az gorunur kendisi senide çok seviyorum yasminim

saoll cnm bnm...şu koskoca sitede beni de seven birini görmek güzel...

ceza almışsın yeni gördüm...

abı yapma daha ne yapalım yaaaaa

Konu Sahibi
abı yapma daha ne yapalım yaaaaa

Abimi allahım ya ne abisi kardeşım yaa

Sayın üyeler anlamıyorum bayan olduğum o kadar bellliki hala nasıl abi diyorsunuz.

Fairy Maxi Kadın (Bayan Özel)

Form görevlilerinde bu ifade mevcud. Avarımı hiç bir erkek kullanmaz. Fariy nin anlamı peri. İmzamda peri kızı var. Gerçek ismimde burcu yazıyor. Tek bayan yönetici benim. Daha nasıl abi diyorsunuz ben anlamıyorum

Praetor

Emekli Yönetici
Babaaaaa büyüksün!..
Sen yeter ki celallenme bubaaaa!.....

bu yıl seni seviyorum dışında herşey diyecem ama aşk maşk yok bu yıl

ne kadar önemli değilmi....seni seviyorum demek yetmiyo ben buna inananlardanım burcusevdiğini göstermedikçe sevmek işe yaramıyo geç kalmadan sevdiğini tüm dünyaya haykırmak lazım göstermek lazım...ben de yapayım mahmutuuuuummmmm seni çoook ama çoookk seviyorummmmmmm
....çok teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...