Bu Yaz Internet 2 Kat Hızlanacak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tofy

Üye
    Konu Sahibi
Bu Yaz Internet 2 Kat Hızlanacak
<div align="center">
</div>

<span style="color:#6633FF">Doany: Bu yaz interneti 2 kat hızlandıracağız</span>
<span style="color:#993399">Türk Telekom&#39;un hızlı internet (ADSL) abonesi 2005 Aralık sonu itibariyle 1.5 milyonu geçti. Özelleştirilen Türk Telekom şimdi internet hızını daha da artırmak için harekete geçti. Üstelik fiyatı sabit tutarak... Türk Telekom Yönetim Kurulu Başkanı Paul Doany müjdeyi verdi. Türk Telekom Yönetim Kurulu Başkanı Paul Doany Türkiye Bilişim Derneği tarafından düzenlenen Bilgi İşlem Yöneticileri Semineri&#39;nde basın mensupları ile sohbet sırasında yaz aylarında aynı ücretlerle birkaç kat hızlı internet bağlantısı sunacaklarını açıkladı. Fiyatı değil hızı birkaç kat artıracaklarının altını çizen Doany, bilişimsektörüne yatırımlarına devam edeceklerini belirtti. Hızlı internet bağlantısı, yeni iş alanlarının doğmasını ve tüketimin artmasını sağlıyor. İnternet telefonu, telekonferans, medya, güvenlik, servis ve veri yedekleme işleri katlanarak artıyor. Kablosuz internet bağlantısı dizüstü bilgisayar satışlarının artışında rol oynadı. Pekçok, kafe, restoran ve otel ADSL bağlantısı aracılığıyla müşterilerine hızlı internet bağlantısı sağladı. Veri depolama araçları satışı neredeyse yüzde 100 arttı. Sabit disk kapasitesi ihtiyacı katlanarak arttı. Yine ADSL modem satışları katlandı. Türk Telekom ADSL abonesi 1.5 milyonu geçti</span>.

<span style="color:#CCCCCC">sabah/10/04/06
</span>

G_Unit

G_Unit

Üye
işte bu mükemmel bi haber paylasım için saol tofy

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
fiyatın değilde hızın birkaç kat artması güzel bir haber

kikaksk

kikaksk

Üye
güsel bi haber ama bakalım kat kat artacak ..veya para artacakmı önemli olan bu...

cllgr

cllgr

Üye
bizim için güzel haber işallah gerçekleştirirler.yapmalarıda kendi lehlerine aslında tüketimi artıracaklar dolaylıda olsa.baksanıza pc,dizüstü ve bunlara baglı yan ürünlerde artış sağlamışlar.o bakımdan kesin artırırlar rant varya nelere kadir.yoksa bizi düşündüklerinden değil.

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
inşallah reklam değildir
internetin hızlanması iyi olur
paylaşım için sağol

slayer

Üye
gözümle görmeden inanmam_&#33;&#33;&#33; Ama konuşanın yabancı olması beni umutlandırdı....

D3N1Z

D3N1Z

Üye
bence mumkun cunku soyledıgı sebepler TAMAMEN dogru ve katılıyorum umarım yaparlar hem bız yararlanırız hemde kendileri

Haberci

Haberci

Üye
Bilgi için teşekkürler...

irun

irun

Üye
çok iyi bir haber, ama sevinmek için gerçekleştiğini görmeyi beklicem

tofy

Üye
    Konu Sahibi
çoktan olması gereken birşeydi bencede bakalım fiyatları etkileyecek mi bu hız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt