Yardım bu virüsü nasıl silebilirim?

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler hemen indirip deniyorum

okanbiz

Üye
indirdikten sonra ayarlar bölümünden languages türkçeye çevir biraz kurcala rootkiti de devreye sokmalwarebayts la tara virüs bulmazsa en son yüklediğin programı kaldır .
virüs olmayada bilir .

Tepkiler: FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
indirdikten sonra ayarlar bölümünden languages türkçeye çevir biraz kurcala rootkiti de devreye sokmalwarebayts la tara virüs bulmazsa en son yüklediğin programı kaldır .
virüs olmayada bilir .
3 dakikada 40 tane tehdit buldu. ve hala devam ediyor .. virüsleri temizledikten sonraki performansını merak ediyorum

okanbiz

Üye
3 dakikada 40 tane tehdit buldu. ve hala devam ediyor .. virüsleri temizledikten sonraki performansını merak ediyorum
onların tamamı virüs deil spyware roort kit malware virüs karışık ne varsa buluyo ayarları resimdeki giibi yap pc açılışını etkilemesin ve de diğer virus programın varsa kaldır sadece bunu kullan süper

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
yardım için çok teşekkürler. tarama bitmek üzere.

okanbiz

Üye
silmeyi yada karantinaya almayı da uygula ve geçmişten karantinayı komple sil yeniden başlat

ismail

Üye
çok mesaj yazılmış okumadım adwcleaner kullan o toolbar ve reklamları engeller olmazsa avira kurup virüs taraması yap

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
çok mesaj yazılmış okumadım adwcleaner kullan o toolbar ve reklamları engeller olmazsa avira kurup virüs taraması yap
adwcleaner etkili biliyorum ama onunla uğraşmak istemedim. ve sorunum çözüldü. teşekkürler yardım etmeye çalıştığın için
silmeyi yada karantinaya almayı da uygula ve geçmişten karantinayı komple sil yeniden başlat
dediklerini yaptım. bilgisayarın rahatladığını hissedebiliyorum. teşekkürler.

Tepkiler: -Börteçine-