Bu Virüs müdür? Yada Nedir?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ceset

ceset

Üye
    Konu Sahibi
Bu Virüs müdür? Yada Nedir?
Gecen gece online film izlerken Megavideo sitesinden bir film izlemek istedim. Sisteme format atmistim ve internet explorer 8 yuklu degildi. Megavideo sitesi bana en azindan ie7+ - google choreme - mozilla yuklu olmasi gerek dedi. ie8 icin megavideo sitesinden linke tikladim.

Acilan sayfa microsoftundu tereddut etsemde ie8 i indirdim. yuklemeye basladim uyari verdi xp de su guncellemnin olmasi gerekli yuklemek icin tiklayin dedi tikladim yine microsoftun sayfasi acildi.

Istenilen guncellemeyi yuklemek icin tikladimki pc aninda kapandi sanki elektrik kesilmis gibi.

Actim gayet normal calisiyordu pc de ie8 de.. arada su ikonu goruyorum:

mausu uzerine goturunce birsey yazmiyor, sag klik de atamiyorum.

'sLymn KalémR

'sLymn KalémR

Üye
combofix yap işlem düzelicek

ceset

ceset

Üye
    Konu Sahibi
combofix nedir ?

'sLymn KalémR

'sLymn KalémR

Üye
google yaz elbet biri resmli anlatm yapmıştır

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
arkadasında basına gelmıstı ugrasmıstık ama kaldıramadık sanırsam mıcrosoftun pc takıp peogramı gıbı bısey arkadasın pc de sureklı orjınal yazılm kullanın soyle boyle krıtık guncelleme fln dıyo arada bı sen yenıden format at ie8 ı bosver ie den hayır gelmez yukle chrome yada mozılla bak keyfıne

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Aşağıda linkte verdiğim programı indirip tarama yap.

ceset

ceset

Üye
    Konu Sahibi
Nevded hocam aktif calisan eset nod32 antivurus v4.2 var. bu ondan farkli miki? sonra birbirleri ile cakismasinlar?

Adilx05

Adilx05

Üye
Baştan format at ama microsoftun sitesine fazla takılma kullandığın sürüm orjinal değilse ama orjinalse ordaki güncellemeleri indirebilrsin otomatik güncellemeleri mutlaka kapat bide sürüm orjinal değilse :oke:
Sanırım sorunun düzelmiş olacaktır sana tavsiyem tarayıcı olarakta mozilla firefox kullan :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt