bu uyku neden hiç bana ugramaz ya

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pelın_

Konu Sahibi
bu uyku neden hiç bana ugramaz ya
uyku nerdesın ya bı turlu uyuyamıyorum

ultrayer6

ultrayer6

Üye
şu sıralar uyumuş olman lazım, henüz uyumadıysan da boşver bugün uykusuz dur :D bu gece derin derin uyursun :)

Dafny

Dafny

Üye
Uyunmaz mı yaa :hmmm

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Bende uyuyamıyordum 2 gündür, kafam ya başka yerdeydi, yada başka bi sorun vardı, dün gece bişeyler atıştırdım yattım. valla koyunları saya saya uyudum :D :D

pelın_

Konu Sahibi
koyunlarda gelmez oldu:)

• Beğen
Tepkiler: Xilence
By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Karşına Bi Şey Koy Ona Odaklan Ben Başka Bi Şey Denemek İçin Ona Odaklanıyorum Sonra 5 Dk Sonra Uykum Gelmeye Başlıyor :D

ultrayer6

ultrayer6

Üye
ders çalış :ehe

__xXx__

__xXx__

Üye
bak ablacım bence senn ruh dinginliğin kaybolmuş insanı dinginleştiren sesler vardır sende seninkini keşfet mesela beni dinginleştiren sesler motor sesleridir onları duyunca acayip sakin ve huzurlu oluyorum yatağa öfkeli girdiğim gecelerde telefonumdan yüksek sesle motor sesleri dinlerim sonra kendimi rüyalar aleminde buluyorum sende dene

pelın_

Konu Sahibi

dersmi ben den geçtı ya :)

----------Eklendi @ 14:15:30 ---------- Yazıldı @ 14:14:51 ----------

bak ablacım bence senn ruh dinginliğin kaybolmuş insanı dinginleştiren sesler vardır sende seninkini keşfet mesela beni dinginleştiren sesler motor sesleridir onları duyunca acayip sakin ve huzurlu oluyorum yatağa öfkeli girdiğim gecelerde telefonumdan yüksek sesle motor sesleri dinlerim sonra kendimi rüyalar aleminde buluyorum sende dene

ilğınçç
ben müzık dınlerım genelde ama oda fayda etıyo buaralar

arslansem

arslansem

Üye
Keşke ben de az uyusam

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
gözlerim gidiyo benim

pelın_

Konu Sahibi
bugun uyudum:)

• Beğen
Necmati

Necmati

Üye
Dövek

pelın_

Konu Sahibi
kıyamam:)

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt