Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu uygulama n8 e yüklenebilir mi ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muratay_35
Üye
Konu Sahibi
bu uygulama n8 e yüklenebilir mi ?
www.cellcustomize.com diye bir sitede şöyle uygulama var bu uygulama n8 gibi telefonlara yüklenebilirmi admin arkadaşlardan yardım istiyorum link : cellcustomize.com/2011/10/spb-wp7-ultimate-1-0-for-spbshell-by-raakaysh/ teşkürler )
www.cellcustomize.com diye bir sitede şöyle uygulama var bu uygulama n8 gibi telefonlara yüklenebilirmi admin arkadaşlardan yardım istiyorum link : cellcustomize.com/2011/10/spb-wp7-ultimate-1-0-for-spbshell-by-raakaysh/ teşkürler )
evet arkadasım spb shelli yükleyip wp7 mod unu uyguluyorsun çok basit forumda hepsi var ve anlatımıda var kolay gelsin
orhankoc
Üye
arkadaslar konuyu biraz acabilirmisiniz lutfen formda aradim ama wp7 mod diye birsey yok anlatim sayfasini verirseniz sevinirim guzel biseye benziyor simdiden tesekkurler
arkadaslar konuyu biraz acabilirmisiniz lutfen formda aradim ama wp7 mod diye birsey yok anlatim sayfasini verirseniz sevinirim guzel biseye benziyor simdiden tesekkurler
spb mobile shell v3.8 diye forumda arat bulursun yazı ekran dil aracları bölümünde olması lazım spb shell için 34 adet görüntü paketi diye kayrabey arkadasımızın actıgı bir konu istedigini indirip teline uygulayabilirsin