bu uygulama linkleme işine bir anlam veremedim !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muhammedayvaz

muhammedayvaz

Üye
    Konu Sahibi
bu uygulama linkleme işine bir anlam veremedim !!!
slm arkadaşlar 8 gb lık hafıza kartının 1 gb lık bölümünü ext2 olarak biçimlendirdim ve link2sd programı ext2 alanını gördü.daha sonra bir programı sd karta linkle yaptım ve başarılı bir şekilde linkledi.daha sonra telefonun kendi hafızasına baktım ve artma olmuştu.yani kısacası sorun şu ben bir uygulamayı sd karta linkle yaptığımda telefon hafızası genişleyeceği şekilde tam tersine azalıyor.bu işe bi anlam veremedim.zaten link2sd programıyla uygulamaları sd karta taşıyabiliyoruz.nasıl bişeydir bu linkleme işi biri bana yardımcı olsun !!!

sadikbircan

Üye
linkleme işlemini sdcard değil external sd ye yapmayı deneyin.Sizin yaptığını dahili depolamayı telefon hafızasına(sdcard) linklemek.Ancak yapmanız gereken telefon hafızasını(sdcard) hafıza kartına(external sd) linklemek.Hafıza artışını ancak bu şekilde sağlayabilirsiniz.Eğer bunu nasıl yapacağınızı sorarsanız daha önce link2sd kullanmadığım için bilemeyeceğim.Ancak yapmanız gerekn işlemin matığı bu.Eğer link2sd ile bunu yapamazsanız uygulamalrı ve oyunları hafıza kartı üzerinden çalıştırmak yani sd data dosyalarını hafıza kartı üzerinde görmesini sağlamak için gl to sd programını kullanabilirsiniz.

muhammedayvaz

muhammedayvaz

Üye
    Konu Sahibi
tmm sorunu çözdüm.telefonu yeniden başlatmak gerekiyormuş :vur

- - - Eklendi - - -

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt