bu uygulama bulun lütfen 3 hafta dir arıyorum

Konu Sahibi
bu uygulama bulun lütfen 3 hafta dir arıyorum
Selam arkadaşlar ben bir iki ay kadar önce xda da yanılmıyosan Android de özel arayüz simgeler felan değişik bir görünüm olan bir ekran vardı Room da olabilir yada paket tarzı bişey de ama aklıma gelmiyor belki forum dan kullanan arkadaşlar yada bilgisi olan birisi vardır bakın aşağı ya resmini koyuyorum lütfen bir bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim, şimdi den
Teşekürler

Son düzenleme:
    Konu Sahibi
Evet benziyor ama değil heralde..
Bunun gibi bir kaç resim daha var ayarlar menu su olsun uygulamalar felan hep bunun gibi grafikli felan paket yanlış hatırlamıyosam.. Benim cihaz da rootlu bi bulsam yüklicem hemen..
Launcher'a benziyor
Bunun gibi bir kaç resim daha var ayarlar menu su olsun uygulamalar felan hep bunun gibi grafikli felan paket yanlış hatırlamıyosam.. Benim cihaz da rootlu bi bulsam yüklicem hemen..
Xda ya kilitlenmiş durumdayim şu anda arıyorum

Bulursan özel mesaj bekliyorum kardeşim

Bulan link koyarsa iyi olur baya güzel ya

vaterfa

Üye
aradiginiz uygumala bu themer uygulamasinim bi temasi yanlis anlamadiysam

bakmak isterseniz soyle de bi videosu var
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Son düzenleme:
Tepkiler: 98farom98
    Konu Sahibi

Eline sağlık hocam bu gibi ama bu sadece teması gibi birsey.. Benim dediğim de komple ayarlar menüsu dahil hepsi şekilde bakın ben şimdi yeni kalktım bugün inşallah bulcam onu rSize de buraya koyucam eminim sizde kuklanmak isticeksiniz

Tepkiler: vaterfa ve 98farom98
ellerine sağlık kardeşim
Bekliyorum kardeşim

Tepkiler: vaterfa

vaterfa

Üye
rica ederim gule gule kullanin, ismini bildigine gore daha kolay bulursun

Konu Sahibi

buldum arkadaslar.. birkac program ile yapılıyormus.. ben uygulayıp size kendi ekran resmimi atacagım ilginiz için teşekkür ederim çok sagolun

burdan bakabilirsiniz

Kod:
http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/themes-apps/theme-dark-pie-ui-circle-sobriety-t1743492

Tepkiler: 98farom98 ve vaterfa
Kardeşim nasıl yapacaz bi açıklarmısın root lu telefonlar için mi bu arada

Açıklamanı bekliyorum kardeşim