bu uygulama bulun lütfen 3 hafta dir arıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

uA.illeqaL

uA.illeqaL

Üye
    Konu Sahibi
bu uygulama bulun lütfen 3 hafta dir arıyorum
Selam arkadaşlar ben bir iki ay kadar önce xda da yanılmıyosan Android de özel arayüz simgeler felan değişik bir görünüm olan bir ekran vardı Room da olabilir yada paket tarzı bişey de ama aklıma gelmiyor belki forum dan kullanan arkadaşlar yada bilgisi olan birisi vardır bakın aşağı ya resmini koyuyorum lütfen bir bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim, şimdi den
Teşekürler

Son düzenleme:

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Launcher'a benziyor :hmmm

uA.illeqaL

uA.illeqaL

Üye
    Konu Sahibi
Evet benziyor ama değil heralde..
Bunun gibi bir kaç resim daha var ayarlar menu su olsun uygulamalar felan hep bunun gibi grafikli felan paket yanlış hatırlamıyosam.. Benim cihaz da rootlu bi bulsam yüklicem hemen..
Launcher'a benziyor :hmmm
Bunun gibi bir kaç resim daha var ayarlar menu su olsun uygulamalar felan hep bunun gibi grafikli felan paket yanlış hatırlamıyosam.. Benim cihaz da rootlu bi bulsam yüklicem hemen..
Xda ya kilitlenmiş durumdayim şu anda arıyorum

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Bulursan özel mesaj bekliyorum kardeşim :D

98farom98

98farom98

Üye
Bulan link koyarsa iyi olur :) baya güzel ya

vaterfa

vaterfa

Üye
aradiginiz uygumala bu themer uygulamasinim bi temasi yanlis anlamadiysam

bakmak isterseniz soyle de bi videosu var
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: 98farom98
uA.illeqaL

uA.illeqaL

Üye
    Konu Sahibi

Eline sağlık hocam bu gibi ama bu sadece teması gibi birsey.. Benim dediğim de komple ayarlar menüsu dahil hepsi şekilde bakın ben şimdi yeni kalktım bugün inşallah bulcam onu rSize de buraya koyucam eminim sizde kuklanmak isticeksiniz

• Beğen
Tepkiler: vaterfa ve 98farom98
98farom98

98farom98

Üye

:tşk: ellerine sağlık kardeşim
Eline sağlık hocam bu gibi ama bu sadece teması gibi birsey.. Benim dediğim de komple ayarlar menüsu dahil hepsi şekilde bakın ben şimdi yeni kalktım bugün inşallah bulcam onu rSize de buraya koyucam eminim sizde kuklanmak isticeksiniz
Bekliyorum kardeşim

• Beğen
Tepkiler: vaterfa
vaterfa

vaterfa

Üye
rica ederim gule gule kullanin, ismini bildigine gore daha kolay bulursun :)

uA.illeqaL

uA.illeqaL

Üye
    Konu Sahibi

buldum arkadaslar.. birkac program ile yapılıyormus.. ben uygulayıp size kendi ekran resmimi atacagım ilginiz için teşekkür ederim çok sagolun

burdan bakabilirsiniz

Kod:
http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/themes-apps/theme-dark-pie-ui-circle-sobriety-t1743492

• Beğen
Tepkiler: 98farom98 ve vaterfa
98farom98

98farom98

Üye

buldum arkadaslar.. birkac program ile yapılıyormus.. ben uygulayıp size kendi ekran resmimi atacagım ilginiz için teşekkür ederim çok sagolun

burdan bakabilirsiniz

Kod:
http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/themes-apps/theme-dark-pie-ui-circle-sobriety-t1743492
Kardeşim nasıl yapacaz bi açıklarmısın root lu telefonlar için mi bu arada :tşk:

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Açıklamanı bekliyorum kardeşim :D

afer459

afer459

Üye
takip

Üst Alt