Bu ürün iPhone 5’i silip süpürecek!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
barış36197

barış36197

Üye
Yıllardır her telefon markası iphoneyi bitirecek diye telefonlar çıkarıyor model üstüne model yapıyor yüzlerce hatta hep bu geçecek diyoruz ama elde patlıyor.

Bu markalar bu kadar çok model üretip hayal kırıklığı yasatmaktansa bir iki model üzerinde yoğunlaşip kimseye geçmek için değil de kullanicisini memnun etmek için bir şeyler yaparsa herkes için daha iyi olur
bu cihaz zaten ayrı bir alan gibi ve lider kendisiyle yarışıyo yani :) kendisi için belli bir kesim yapmış ve gittide büyütüyo kimseyle yarışmıyo yani konu açılırken öyle söylenmiş sadece

Astrosman

Astrosman

Üye
Çıksın bu tel alacağım...

haltie

haltie

Üye
bu cihaz zaten ayrı bir alan gibi ve lider kendisiyle yarışıyo yani :) kendisi için belli bir kesim yapmış ve gittide büyütüyo kimseyle yarışmıyo yani konu açılırken öyle söylenmiş sadece

Demek ki söylenmemiş bir şey için yorum yapmamisim:)

Bencede çok farklı cihazlar birbirinin ikamesi değil ama her markanın tek isteği suan pazardaki iphone saplantını kırmak bunu yapmak demekle olmuyor çünkü kullanicilar artık çok bilinçli bu konuda eskiye göre

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
Şimdi bu telefon için özel bir cep yaptımak gerekli :)
Ayrıca Birisi ararken eline bir alıyorsun kürek gibi millet Ezan oluyor sanacak :)

S3'te kibrit kutusu değil.. iPhone5 üstelik çoğu telefondan ufak... :) bu konuda apple'a laf atmak olmaz

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Zaten ben apple'a laf atmadım aksine büyük ekranın sorunlarını kastetmiştim .

• Beğen
Tepkiler: .yaRasa.
barış36197

barış36197

Üye

Demek ki söylenmemiş bir şey için yorum yapmamisim:)

Bencede çok farklı cihazlar birbirinin ikamesi değil ama her markanın tek isteği suan pazardaki iphone saplantını kırmak bunu yapmak demekle olmuyor çünkü kullanicilar artık çok bilinçli bu konuda eskiye göre
tabi öyle artık kimse sadece tasarıma bakıp veya fiyata bakıp almıyor en uygununa bakıyo herkes htc den bu yüzden uzak duruyorum her firma amiral gemi olarak lanse ettiği ürünü 1 yılda değiştirirken htc kafasına göre mubarek :) bide şuan o saplantı kırıldı gibi artık galaxy ve lumia da tanınıyo. nokia nın 1 yıl daha politikasını belli edip oturması lazım sadece biraz

• Beğen
Tepkiler: haltie
haltie

haltie

Üye
tabi öyle artık kimse sadece tasarıma bakıp veya fiyata bakıp almıyor en uygununa bakıyo herkes htc den bu yüzden uzak duruyorum her firma amiral gemi olarak lanse ettiği ürünü 1 yılda değiştirirken htc kafasına göre mubarek :) bide şuan o saplantı kırıldı gibi artık galaxy ve lumia da tanınıyo. nokia nın 1 yıl daha politikasını belli edip oturması lazım sadece biraz

Bence en iyi strateji iphonenin iphone 5 yine en iyisi olacaktır ondan şüphem yok iphone 5 hakkında eleştiri olsada çok başarılı olacağı kesin hayal kırıklığı yok çünkü:)

Samsungun biraz malzeme kalitesini arttırmasi lazım zaten geri kalanını android hallediyor yine de genel olarak başarili stratejisi var ve uzun vadede riski yok kaliteyi arttırırsa çok daha iyi olur

Aynı şekilde lg çok kalitesiz dayanıksız cihazlar yapıyor ve pazarda söz sahibi değil o yüzden işi yine zor.

Sonyde android kullandığı için işletimsel sıkıntı yasamiyor bunun yanında sağlamlık olarak üst model cihazları iyi kamera müzik ve donanimsal eksiği yok tek sorunu fiyatı orta halli olarak yoluna devam eder yine ne uzar ne kisalir.

Htc ise dediğin gibi çok oynuyor kaşı gözü :) ama çok güzel cihazlar yapıyor bu bir gerçek ileride daha da söz sahibi olur gibime geliyor.

Gelelim nokiaya şuan ya herro ya merro konumundalar artık wp nın arkasında durup o alanda uzmanlaşması gerek öyle olacak gibide duruyor ama işi gerçekten çok zor eminim ki üst düzey yöneticileri geceleri uyuyamiyordur,ve şuan kimseye kafa tutacak halleri yok önce gerçekten ios ve androide rakip olacak o sistemi geliştirmeli bunu insanlara satabilmeli ve sadık müşteri profili oluşturmali maça 3 0 mağlup başlıyor gibi düşünebiliriz.

Tabi bunların hepsi bizim işimize gelecek rekabet iyidir :)

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
barış36197

barış36197

Üye

Bence en iyi strateji iphonenin iphone 5 yine en iyisi olacaktır ondan şüphem yok iphone 5 hakkında eleştiri olsada çok başarılı olacağı kesin hayal kırıklığı yok çünkü:)

Samsungun biraz malzeme kalitesini arttırmasi lazım zaten geri kalanını android hallediyor yine de genel olarak başarili stratejisi var ve uzun vadede riski yok kaliteyi arttırırsa çok daha iyi olur

Aynı şekilde lg çok kalitesiz dayanıksız cihazlar yapıyor ve pazarda söz sahibi değil o yüzden işi yine zor.

Sonyde android kullandığı için işletimsel sıkıntı yasamiyor bunun yanında sağlamlık olarak üst model cihazları iyi kamera müzik ve donanimsal eksiği yok tek sorunu fiyatı orta halli olarak yoluna devam eder yine ne uzar ne kisalir.

Htc ise dediğin gibi çok oynuyor kaşı gözü :) ama çok güzel cihazlar yapıyor bu bir gerçek ileride daha da söz sahibi olur gibime geliyor.

Gelelim nokiaya şuan ya herro ya merro konumundalar artık wp nın arkasında durup o alanda uzmanlaşması gerek öyle olacak gibide duruyor ama işi gerçekten çok zor eminim ki üst düzey yöneticileri geceleri uyuyamiyordur,ve şuan kimseye kafa tutacak halleri yok önce gerçekten ios ve androide rakip olacak o sistemi geliştirmeli bunu insanlara satabilmeli ve sadık müşteri profili oluşturmali maça 3 0 mağlup başlıyor gibi düşünebiliriz.

Tabi bunların hepsi bizim işimize gelecek rekabet iyidir :)
kısaca her firmanın sorunları var eksikleri var daha doğrusu ama rekabet gerçekten muhteşem olucak zevklide geçicek bana göre 2013 senesi cihazları donanım olarak tavan yapan ve birbirlerine farlı konularda üstünlük sağlıcaklar sadece yani önümüz açık :)

- - - Eklendi - - -

bu arada bu videoyu izlemenizi tavsiye ederim cihaz gerçekten muhteşem [video=youtube;ealqvz196M0]http://www.youtube.com/watch?v=ealqvz196M0[/video]

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
Zaten ben apple'a laf atmadım aksine büyük ekranın sorunlarını kastetmiştim .

'önemli bir noktaya değindin' demek istemiştim, 's3 te ölye' demeye çalıştım ama anti bi mesaj gibi görünmüş :) haklısın.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Yanlış anladıysam kusura bakma kardeşim

15097

15097

Üye
Note 2 özellik açısından iyi hoşta tasarımı ne öyle ya :) S3'ün büyültülmüş hali :kotu: Ayrıca iPhone 5'i silip süpüreceğini de sanmıyorum.

avcitalip

avcitalip

Üye
iphone'a hiçbirşey yapamaz bundan emin olun ki iphone 5 bence haziran ayına kadar liderliğini elinde tutacak ta ki s4 çıkana kadar :)

abandonware

abandonware

Üye
iphone'a hiçbirşey yapamaz bundan emin olun ki iphone 5 bence haziran ayına kadar liderliğini elinde tutacak ta ki s4 çıkana kadar :)

... s4 çıkacak ve 2 ay sonra yeni bir iphone 5s; s5 çıkacak iphone 6; s6 çıkacak sonar iphone 6s.. ve hikayemiz uzaar gideer.. konuda burada biter :locked:

MetQ7

MetQ7

Üye
Galaxy S3 bile iphone 5i silip süpürmeye yeter zaten.Bu telefona gelirsek 5.5 inç çok büyük.Konuşurken sanki tepsiden konuşuyormuş gibi görünür:ehe

barış36197

barış36197

Üye
Galaxy S3 bile iphone 5i silip süpürmeye yeter zaten.Bu telefona gelirsek 5.5 inç çok büyük.Konuşurken sanki tepsiden konuşuyormuş gibi görünür:ehe
olsun kulaklık kullanılır ama haklısın :D bu telefon zaten uçuyo ama apple kendine genel bir alıcı kitlesi yarattı note ise kendi kısmını ayırdı ve gerçekten ayrıcaklı bir tel işlevsellik olarak kesinlikle daha iyi olacağını düşünüyorum bende :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt