Bu ürün iPhone 5’i silip süpürecek!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Jomolocco

Jomolocco

Üye
Havam batsın :ehe

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
CasuS_87

CasuS_87

Üye
2 gb ram .. özellikler kağıtta kalmazsa süper telefon :good:

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Arkadaslar note 2 nin büyüklüğünü bence abartıyorsunuz! S3 ile karşılaştırma videoları youtube da var bence bir seyredin. Benim boyum 173 cm. Yani öyle devasa bir adam değilim, buna rağmen gs3 tek elle rahat kullanabiliyorum cebimdeyken cihaz ince olmasından dolayı rahatsızlık vermiyor. Youtube dan note 2 videolarını seyrettiginizde gs3 ile arasında ahım sahım çok fark olmadığını göreceksiniz; ) bazı arkadaslarda kinaye yapmış; yok cepte taşınmaz onakılıf almak lazım diye. Ne yalan söyleyeyim bir önceki note a göre bence tasarım olarak hem elde hem cepte gayet rahat taşınır bu cihaz;)

abandonware

abandonware

Üye
Arkadaslar note 2 nin büyüklüğünü bence abartıyorsunuz! S3 ile karşılaştırma videoları youtube da var bence bir seyredin. Benim boyum 173 cm. Yani öyle devasa bir adam değilim, buna rağmen gs3 tek elle rahat kullanabiliyorum cebimdeyken cihaz ince olmasından dolayı rahatsızlık vermiyor. Youtube dan note 2 videolarını seyrettiginizde gs3 ile arasında ahım sahım çok fark olmadığını göreceksiniz; ) bazı arkadaslarda kinaye yapmış; yok cepte taşınmaz onakılıf almak lazım diye. Ne yalan söyleyeyim bir önceki note a göre bence tasarım olarak hem elde hem cepte gayet rahat taşınır bu cihaz;)

doğru söze ne denmez ;)

• Beğen
Tepkiler: H.TOGAN
acuxx

acuxx

Üye

S3 ayrı bi iğrenç tabak gibi. Bence boyut bakımından en güzeli ıphone 4

- - - Eklendi - - -

S3 ayrı bi iğrenç tabak gibi. Bence boyut bakımından en güzeli ıphone 4 oh miss

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
Bunu oklava ile eyice incelt, toz bezi olabiliyorsa silip süpürür. başka türlü beyin errör veriyor :)

Symbianize

Symbianize

Üye
Simdi bisey dicem fan diceksiniz android olduktan sonra 10 gb ram olsa nolur galaxy s3 kullandim gecenlerde 3 gun falan bos ram widgetsiz uygulamasiz 400 mb zor buluyor ee ne anladim o iste menulerde kasma falan var cOk hafif tek soyleyecegim sey ios kullanip androide gecmek iskence

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Şimdi bu telefon için özel bir cep yaptımak gerekli :)
Ayrıca Birisi ararken eline bir alıyorsun kürek gibi millet Ezan oluyor sanacak :)

• Beğen
Tepkiler: SkyLaBTR
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Valla iphoneyi silip süpürmek okadar kolay değil,gerçekten güzel cihaz yapıyor vede gereğinden çok daha pahalı olduğu halde iyide satıyor.

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
iphone 5i geçemez. geçebilecek bir cihaz varsa oda belki samsung s3 o da belki geçer.

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
S3 ayrı bi iğrenç tabak gibi. Bence boyut bakımından en güzeli ıphone 4

- - - Eklendi - - -

S3 ayrı bi iğrenç tabak gibi. Bence boyut bakımından en güzeli ıphone 4 oh miss

Oldu o zaman biz kalkalım:pro:

barış36197

barış36197

Üye
iphone 5i geçemez. geçebilecek bir cihaz varsa oda belki samsung s3 o da belki geçer.
yalnız bişey söyliyim note 2 , samsung s3 e takıyo haberin olsun okumamış sayıyorum :)

- - - Eklendi - - -

Bunu oklava ile eyice incelt, toz bezi olabiliyorsa silip süpürür. başka türlü beyin errör veriyor :)
sen errör ü vermişin belli kardeşim güzel hayal gücü :)

- - - Eklendi - - -

Simdi bisey dicem fan diceksiniz android olduktan sonra 10 gb ram olsa nolur galaxy s3 kullandim gecenlerde 3 gun falan bos ram widgetsiz uygulamasiz 400 mb zor buluyor ee ne anladim o iste menulerde kasma falan var cOk hafif tek soyleyecegim sey ios kullanip androide gecmek iskence
ram konusunda tamamen haklısın kardeşim ama jelly bean ile sorun epey azalıyor gerçekten ayrıca 2 gb ram olması kafanın rahat olması demek :) ios-android birbirinden çok farklı sistemler haklısın kime hangisi hitap ediyosa onu kullanmalı ben şuan n8 kullanıyorum tel. eskiyince sorunlar arttı wp8 in biraz daha gelişmesini bekliyorum (sadece 1 sene) ama bu donanımlı cihazada hayır denmez bence :) ios olarak new ıpad , ıphone 4 , ve ıpod touch 4. nesil deneyimim oldu hiç sıkıntı yaşamadım ama içim sinmedi diyelim ama tek kelime edemem :)

avcitalip

avcitalip

Üye
ben root atmadan önce ios'a geçesim vardı şuanda telefonum rootlu ve keşke telefonumu daha önce rootlasaydım diyorum telefonum kendine geldi :)

hele siyah kernelden sonra aşırı performans artışı oldu

u_cosar

u_cosar

Üye
Telefondaki ram a bak maaşallah :D

haltie

haltie

Üye
Yıllardır her telefon markası iphoneyi bitirecek diye telefonlar çıkarıyor model üstüne model yapıyor yüzlerce hatta hep bu geçecek diyoruz ama elde patlıyor.

Bu markalar bu kadar çok model üretip hayal kırıklığı yasatmaktansa bir iki model üzerinde yoğunlaşip kimseye geçmek için değil de kullanicisini memnun etmek için bir şeyler yaparsa herkes için daha iyi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt