'' Bu ülkede ne doğru ki; bu da doğru olsun ''

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iremm

iremm

Üye
    Konu Sahibi
'' Bu ülkede ne doğru ki; bu da doğru olsun ''
'' Bu ülkede ne doğru ki; bu da doğru olsun '' İnsanlarımız nedense bir yanlış akseden olay karşısında ''ne doğru ki, bu da doğru olsun ''derler. Sizde buna katılıyormsunuz? sorusuna
alıntı
bizim memleketimiz (türkiye) tuttuğu takımı söylediklerinde heran bir tartışmaya, magazin programı izleyipte eleştirmeye, daha çok belgesel çekilsin de biz de izleyelim diyipte belgesel oldu mu zapping yapmaya, iktidar partisi başa gelince muhalefet haklıdır onun dediği olur demeye, herkse evet diyip arkalarından eleştirmeye, doğruyu savunup kendi gibilerin içindeyken onları gaza getirip diğer fikirlerin yanındayken susmaya, banane demeye, oy verdiği partiyi söylemek küfür gibi zannedenlere, karşısındakini dinlermiş gibi yapıp ama ben şunu demek istiyorum diye hep kendi bıraktığı yerden cümleyi devam ettirenlere sahip bir ülkeyken..
bu yazıyı okudum ve acı da olsa doğruları içerdiği ,için sizinle paylaşmak istedim sizde katılıyor musunuz mrk ettim'' Bu ülkede ne doğru ki; bu da doğru olsun ''

not:lütfen tartışma ortamı oluşturacak şeyler yazmayın sonra olan bnm konuya oluyo :vur

:ehe

mservank

mservank

Üye
doğru malesef ya bizim ülkemiz böyle o yüzden oludğumuz yerdeyiz

CEREN

CEREN

Üye
şuan tam anlamıyla bi fırtına içindeyiz ülke olarak ne yazık ki
geriliyebiliyoruz ama ilerliyemiyoruz olanda bız vatandaşa oluyo habire zam yapılıyor herşeye
hadi maxicep ailesi olarak taxime protesto yapmaya gidelim olmazmı:D

iremm

iremm

Üye
    Konu Sahibi

:kop::kop:

CEREN

CEREN

Üye
çok iyi geldi
:kop::kop::kop:
gidelim ama irem lafta kalmasın:ehe

mservank

mservank

Üye

maşallah neşen yerinde Allah bozmasın:)

iremm

iremm

Üye
    Konu Sahibi

>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
konudaki yazılara şu durum içinde katılmamak elde değil ülkede yazıda değinildiği gibi herşey bırakıldığı yerden devam ediyor..ileriye yeniliklere adımlar atılamıyor....
konunun başlığı herşeyi açıklıyor kısaca...

mservank

mservank

Üye
sinir oluyorum bu operaya(tarayıcı) :@

iremm

iremm

Üye
    Konu Sahibi

:kop::kop::kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt