Bu tura ihtiyacımız var!!!Haydi Fenerbahçe,Haydi Galatasaray!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Bu tura ihtiyacımız var!!!Haydi Fenerbahçe,Haydi Galatasaray!!!
UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçlarında bu gece Galatasaray, Atletico Madrid'i Ali Sami Yen'de; Fenerbahçe de Lille'i Şükrü Saracoğlu Stadı'nda konuk edecek.

Ergenekon, ordu içinde tutuklamalar, operasyonlar, siyasi partilerin kavgaları derken Türkiye'de halk resmen bir bunalım havuzu içerisine girdi. Nereyi açsan, nereye baksan bu tür tartışmalar, halk sıkıldı.. İşte bu kısırdöngü içinde Galatasaray ve Fenerbahçe Avrupa'da 3. tur mücadelesi yapacak.

Atletico Madrid ve Lille maçlarından alınacak tur haberleri boğazına kadar battığımız siyasetten bizleri biraz olsun çıkartacak, rahat bir nefes aldıracak. Haydi Fenerbahçe, haydi Galatasaray... Türkiye size inanıyor, Türkiye size güveniyor... Geçin turları sevindirin herkesi...

G.SARAY - ATLETICO MADRID MAÇI SAAT 20.00'DE, STAR TV'DE

UEFA Avrupa Ligi'ndeki tur gecesinde ilk sahne alacak temsilcimiz Galatasaray... Sarı-kırmızılılar, kupanın 2. turunda 1-1'in rövanşında İspanya'nın dünyaca ünlü ekibi Atletico Madrid'i konuk edecek.

Ali Sami Yen Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak ve Star TV'den naklen yayınlanacak maçı, İtalyan hakem Gianluca Rocchi yönetecek.

CİMBOM NASIL TUR ATLAR?

Deplasmanda yapılan ilk maçta 1-1 berabere kalan Galatasaray'a turu geçmek için rövanşta her türlü galibiyetin yanı sıra 0-0 beraberlik de yetecek.

1-1'lik eşitlik halinde müsabaka uzayacak, sonuç değişmezse turu geçecek ekibi seri penaltı atışları belirleyecek. Atletico Madrid'in tur atlaması için İstanbul'da her türlü galibiyetin yanı sıra, 1-1 dışındaki gollü beraberlikler gerekiyor.

GALATASARAY'IN MUHTEMEL 11'İ

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında İspanya'nın Atletico Madrid takımından 37 yıllık rövanşı da almak istiyor.

Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası'nda 1973 yılında karşılaştığı İspanyol temsilcisine elenen Sarı-kırmızılı takım, bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele ettiği rakibini geçerek, rövanşı almanın hesaplarını yapıyor.

Şampiyon Kulüpler Kupası birinci turundaki ilk karşılaşmada deplasmanda Atletico Madrid ile golsüz berabere kalan Galatasaray, Ali Sami Yen Stadı'nda rakibine 1-0 yenilerek, kupaya veda etmişti.

Galatasaray teknik direktörü Frank Rijkaard'ın, Atletico Madrid karşısında sahaya şu 11'i sürmesi bekleniyor:

Leo Franco, Uğur, Emre Güngör, Neill, Hakan Balta, Barış, Mehmet Topal, Elano, Caner, Arda, Keita

FENERBAHÇE - LILLE SAAT 22.05'TE, EURO FUTBOL'DA

Kupadaki bir diğer temsilcimiz Fenerbahçe ise UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında Fransa'nın Lille takımıyla karşılaşacak.

Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 22.05'te başlayacak ve EURO Futbol'dan naklen yayınlanacak karşılaşmayı, Alman hakem Florian Meyer yönetecek.

KANARYA NASIL TUR ATLAR?

Deplasmanda yapılan ilk maçı 2-1 yitiren Fenerbahçe, yarınki rövanşta 1-0 veya her türlü 2 farklı skorlu galibiyetlerde 3. tura yükselecek.

Fenerbahçe'nin 2-1 galibiyeti halinde karşılaşma uzayacak, sonuç değişmezse turu geçecek takımı seri penaltı atışları belirleyecek. Fransız temsilcisi ise İstanbul'da alacağı her türlü beraberlik ve 2-1 dışındaki her türlü gollü tek farklı skorlu yenilgi halinde bile turu geçecek.

FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL 11'İ

UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında Fransa'nın Lille takımına 2-1 yenilen, deplasmanda gol attığı için turu geçme adına az da olsa avantaj yakalayan Fenerbahçe, bu tip mücadelelerde avantajları iyi kullanma geleneğini sürdürmek istiyor.

Fransız ekibiyle Şükrü Saracoğlu Stadı'nda önemli bir rövanşa çıkacak sarı-lacivertli ekip, Avrupa Kupası mücadelelerinde, elemeli turlarda ilk maçta deplasmanda aldığı avantajlı skorları çoğunlukla iyi değerlendirerek turu geçen taraf oldu.

Sakat oyuncularının çokluğu nedeniyle kadro kurmakta zorlanan Fenerbahçe'de teknik direktör Christoph Daum'un, Lille karşısında şu 11'le sahaya çıkması bekleniyor:

Volkan Demirel, Bekir, Önder, Bilica, Deniz, Gökhan Gönül, Selçuk, Emre, Güiza, Alex, Semih
 


hangman1907

hangman1907

Üye
Galatasarayın Şansı Var Ama FB qeçemez:S
 
izmirligenc

izmirligenc

Üye
iki takima da basarilar ikisede zor ama top yuvarlak derler ya :ehe belli de olmaz
 
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
İkiside geçer İnşallah
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Çok zor iki maç . İnşallah sonuç , her iki takımımız için hayırlısı olur .. :oke:
Bu güzel konu için de ayrıca teşekkürler Semih im ..
 
hangman1907

hangman1907

Üye
Doğru Top YuvarLak ama.. uf ya negatif dusunce qeLıo akLma xD
 

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Takımlarımıza başarılar.
İnşallah gülen taraf biz oluruz:)
 
Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
bu mübarek günde inş hem fb hem gs kazanır
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Galatasaray turu geçemedi ama, Fenerbahçe bu skor ile bitirirse iş tamamdır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt