Bu transfer Fatih Terim'den veto yedi!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Bu transfer Fatih Terim'den veto yedi!


Galatasaray yönetiminin, Atelitico Madrid'e gönderdiği Arda Turan'ın boşluğunu doldurmak için yaptığı girişimlerden sonuç alamaması teknik heyetin canını sıkmaya başladı.
Yıldız futbolcunun gidişiyle gündemine sayısız yabancı yıldızı almasına rağmen hiçbirinde olumlu neticeye ulaşamayan Sarı-Kırmızılılar, son olarak renklerine bağlamaya çalıştığı Muntari transferinde Teknik Direktör Fatih Terim engeliyle karşılaştı.
Başkan Ünal Aysal, İnter'in serbest bıraktığı ve bonservisi elinde olan oyuncunun menajeri Fabien Piveteau'yu önceki gün İstanbul'a davet etmiş ve prensip anlaşmasına varmıştı. Deneyimli teknik adamın, görüşme kendisinden habersiz gerçekleştirildiği için Ganalı oyuncunun transferine onay vermediği iddia edildi. Bunun üzerine tatil için Bodrum'da bulunan Fatih Terim'in yanına giden birkaç idarecinin, başarılı çalıştırıcıyı ikna etmek için yoğun çaba sarf ettiği bildirildi.
Cim Bom'un listesinde bulunan diğer iki isimden Chelsea'nin İsrailli futbolcsu Benayoun'un, eşinin İstanbul'a gelmek istememesi üzerine transferinden vazgeçildiği, Olympiakos'un yıldızı Rierra'ya yoğunlaşıldığı öğrenildi. Terim'in raporu doğrultusunda öncelikle İspanyol sol kanat oyuncusunu renklerine kazandırmayı amaçlayan Galatasaray yönetiminin Muntari ve Benayoun transferini şimdilik askıya aldığı belirtildi.
Ayrıca Galatasaray'ın hocasının daha önce yönetime sunduğu isimler arasında yer alan Marlos Romero Bonfim için temaslarını sürdürdüğü ortaya çıktı. 23 yaşındaki başarılı futbolcunun kulübü Sao Paulo ile görüşen Cim Bom, bonservis bedelini yüksek bulunca transferden vazgeçmişti. Sao Paulo'nun sitesindeki forumlarda Brezilyalı yeteneğin Gala-tasaray'a yakın olduğu iddia edildi.
 

Burak

Üye
hayırlısı olsun, bu sene kadromuz iyi, ardanın yeri dolmaz ama bakalım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt