Bence sorun yok, sadece tesadüf. http://www.ntvspor.net/video-galeri/potada-mi-sorun-var-
Amaru Shady Üye Konu Sahibi Bu topun sorunu ne? Bence sorun yok, sadece tesadüf. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Amaru Shady Üye Konu Sahibi ultrayer6' Alıntı: istese denk getiremez Genişletmek için tıkla ... evet. Zaten onu yapmak yetenek ister.
ultrayer6' Alıntı: istese denk getiremez Genişletmek için tıkla ... evet. Zaten onu yapmak yetenek ister.
backspace11 Üye arkadash benim Topla falan isim olmaz ----------Eklendi @ 15:06:34 ---------- Yazıldı @ 15:06:05 ----------
arkadash benim Topla falan isim olmaz ----------Eklendi @ 15:06:34 ---------- Yazıldı @ 15:06:05 ----------
Amaru Shady Üye Konu Sahibi backspace11' Alıntı: arkadash benim Topla falan isim olmaz ----------Eklendi @ 15:06:34 ---------- Yazıldı @ 15:06:05 ---------- Genişletmek için tıkla ...
backspace11' Alıntı: arkadash benim Topla falan isim olmaz ----------Eklendi @ 15:06:34 ---------- Yazıldı @ 15:06:05 ---------- Genişletmek için tıkla ...
Amaru Shady Üye Konu Sahibi bu_rakrak' Alıntı: yıl boyu uğraşsa yapamaz ama arasıra oluyo böyle şeyler Genişletmek için tıkla ... shaq'ın serbest atış yapması gibi bi şey.
bu_rakrak' Alıntı: yıl boyu uğraşsa yapamaz ama arasıra oluyo böyle şeyler Genişletmek için tıkla ... shaq'ın serbest atış yapması gibi bi şey.
Amaru Shady Üye Konu Sahibi ebuÅ...' Alıntı: zavallımm topu öyle görünce ÅaÅırdı Genişletmek için tıkla ... zaten atarken "Åunu atayım da orada kalsın" gibi bi düÅüncesi yoktur heralde
ebuÅ...' Alıntı: zavallımm topu öyle görünce ÅaÅırdı Genişletmek için tıkla ... zaten atarken "Åunu atayım da orada kalsın" gibi bi düÅüncesi yoktur heralde