Bu telefon kaçmaz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

faust1

Üye
    Konu Sahibi
Bu telefon kaçmaz
General mobile yeni çıkarttığı modeli Q4 için yarışma başlatıyormuş. Bu güzel telefonu kaçırmak istemeyenlere duyrulur.

endcagri

endcagri

Üye
General mobile yeni çıkarttığı modeli Q4 için yarışma başlatıyormuş. Bu güzel telefonu kaçırmak istemeyenlere duyrulur.

teşekkürler kardeşim

fireman87

fireman87

Üye
Yinemi ya.. Ne meraklılar telefon dağıtmaya.

maxirabit

maxirabit

Üye
Aslında dağıtmya meraklı değillerdir,maksat reklamını yapmak.Kimse hayrına çöp vermez bu devirde.

fireman87

fireman87

Üye
Kesinlikle, reklam kokan hareketler bunlar ...

faust1

Üye
    Konu Sahibi
Belki de öyle ama sonuçta veriyorlar isteyen katılır istemeyen katılmaz. Ki bence güzel bir telefon

fireman87

fireman87

Üye
Belki de öyle ama sonuçta veriyorlar isteyen katılır istemeyen katılmaz. Ki bence güzel bir telefon

Güzellik göreceli bi kavramdır, neyi gördüğüne bağlı bişey.. Ben markasını bakarım, oldukça iddiasız..

faust1

Üye
    Konu Sahibi

Güzellik göreceli bi kavramdır, neyi gördüğüne bağlı bişey.. Ben markasını bakarım, oldukça iddiasız..
Tabiiki güzellik göreceli bir kavramdır. Ben de her şeyi bir bütün olarak değerlendiririm. General Mobile' da kendisine pay edinmeye çalışan iddialı bir marka bence, sonuçta tabiiki çok eski olmadığı için bazı markalarla kıyaslanamaz ama ben çıkışlarını beğeniyorum. Sonuçta hiç bir marka şuanki yerine birden ulaşmadı.

fireman87

fireman87

Üye
Onu zaman göstericek artık, bekleyip görelim..

Masha

Masha

Üye
General Mobile reklam yapsada yapmasada hep alt kademede olan bir marka..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt