Bu tarihi kaydedin( 19eylul)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu tarihi kaydedin( 19eylul)

samsungun ativ-s tanitiminin ardindan nokia kurnazca zamanlamasiyla internete sizdirilan lumia 920 resimlerini tartisirken simdi de htc cephesinden bir haber geldi. Htc windowsphone8 cihazlarini 19 eylulde duyuracak. Daha once burada paylastigimiz uc adet modelle wp piyasasina geri donmeyi planlayan htc bakalim daha once sizdirilan cihazlari mi cikaricak yoksa aradan gecen sure icinde bazi gelistirmeler yapti mi?
19 eylul newyork saat 10:30 da her sey belli olacak.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Kaydedecektim de ajanda dolmasın.:DSağol hünkarım.Bakalım kim kazanacak bu yarışı?

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve Cihanî Sultan

ferhat0107

Üye
umarım işimize yarar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Umarım rekabet büyük olur fiyatlar düşerde kullanıcılar olarak biz kazanırız :ehe
HTC'nin cihazları donanım olarak Nokia ile rekabet edecektir muhtemelen. Ama fiyat olarak ne olur onu bilemem.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
m542tf

m542tf

Üye
zaten kayıtlı evlendiğim gün olarak ne tesadüf ama

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
yakup_281

yakup_281

Üye
nokia yine pahalı satar bence lumia 800de baya pahalı

mesut1979

Üye
nokianin ayakta kalabilmesi icin büyük özelliklerle gelmesi lazim wooow detirtecek sekilde yoksa isi cok zor ,samsung ,htc ,lg bunlar klassik wp8 telefonu cikarip tutulmasa bile adamlara dokunmaz zaten yan sistem olarak cikariyorlar wp yi onlar icin önemli olan android, ama nokia icin öyle degil ,hayirlisi bakalim yarin neler getirecek bize nokia.

erdgnblt

erdgnblt

Üye
HTC android üstünde durmaya devam edecektir çünkü kullanıcıları android e alıştı :)
Ayrıca Nokia Microsoft işbirliği ve birbirlerine bağlılığından Nokia herzaman diğer firmalardan bir adım önde olacaktır.

Lumia 920 modelinde katedilen büyük aşama büyük aşamalarla devam edecektir. Çoğu firma 1 yıl Lumia 920 yi bile geçemeyeceklerdir.
Ayrıca Nokia nın yaptığı tasarımları hiç bir firma yapamıcakken, nokianın cihazlara koyduğu kamerayı kimse koyamayacakken Profesyonel değilde acemi, orta düzey bilgi sahibi kullanıcıların daha çok dikkatini çekecektir. Çünkü onlar cihazın dış görünümüne kamerasına sağlamlığına ve markasına bakmaktadırlar. Aslında işletim sistemi ve arayüzünüde incelerler ama aynı platformda bunu saymaya gerek yok.

Nokia 920 ile donanım engelini aşmayı bırakalım birden devrim yaratarak profesyonel kullanıcıların dikkatini çekmiştir.
Ayrıca nokia ya özel oyun ve uygulama desteği, Haritaların yapımcısının bile Nokia olması :) bu kanıyı arttıracaktır.

Saygılarımla0

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
rekabet konusunda Windows Phone konusunda bence Nokia ya bir tek hTC rakip olabilir..Kullanıcıları wp li cihazlarına da alışık ve wp 7.5 da da gayet güzel cihazlar üretmişlerdi.. hTC samsung gibi değil windows phone pazarının farkına vardı en başından beri bakalım neler olacak,fiyatı ve tasarımı güzel olursa ben hTC almayı düşünebilirim

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
rekabet konusunda Windows Phone konusunda bence Nokia ya bir tek hTC rakip olabilir..Kullanıcıları wp li cihazlarına da alışık ve wp 7.5 da da gayet güzel cihazlar üretmişlerdi.. hTC samsung gibi değil windows phone pazarının farkına vardı en başından beri bakalım neler olacak,fiyatı ve tasarımı güzel olursa ben hTC almayı düşünebilirim

Evet HTC özellikle donanım yönünden inanılmaz telefonlar çıkarıyor.
Yeni duyuracağı WP8 telefonları da oldukça iddialı.
Bu konuda Nokia'ya kafa tutacağını hatta geçebileceğini düşünüyorum. (Akşam Öğreneceğiz)
Ancak HTC o kadar yüksek özellikli telefonları, fiyat olarak Nokia'dan daha ucuza satabilir mi orası soru işareti...

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Evet HTC özellikle donanım yönünden inanılmaz telefonlar çıkarıyor.
Yeni duyuracağı WP8 telefonları da oldukça iddialı.
Bu konuda Nokia'ya kafa tutacağını hatta geçebileceğini düşünüyorum. (Akşam Öğreneceğiz)
Ancak HTC o kadar yüksek özellikli telefonları, fiyat olarak Nokia'dan daha ucuza satabilir mi orası soru işareti...

aslında windows phone konusunda donanımla kimse yarışamaz.. çünkü çıkan tüm cihazlar aşşağı yukarı aynı donanıma sahip olacaklar,burda firmalara kazandıracak olan,tasarım,sağlamlıkk,ekstra yazılımsal özellikler ki bu özellikler en çok Nokia da var şuan

lordufuk

lordufuk

Üye
Tüketici kazansın bakalım inşallah :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
inşallah

erdgnblt

erdgnblt

Üye
Tüketicinin yanında açıkçası Nokianın kazanmasınıda istiyorum :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
zaten tüketici kazanırsa Nokia da kazanır ;)

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
15097

15097

Üye
bıktık beklemekten, 12 eylül 19 eylül 29 ekim :stres:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt