bu tarayıcı size babanızdan mı kaldı :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
snndrsn

snndrsn

Üye
    Konu Sahibi
bu tarayıcı size babanızdan mı kaldı :)
geçenlerde bi internet kafede nette geziyorum karşıma bir uyarı çıktı ve hayretler içinde kaldım
uyarı aynen şöyle:
Günümüzde dünya çok değişti
Eskiden baba gider bir eşya alırdı. O ölünce oğlu kullanırdı.
Oğul da oğluna miras bırakırdı.
bu tarayıcı size babanızdan mı kaldı?
<script src='http://img830.imageshack.us/shareable/?i=babadanmiras.png&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript> </noscript>

İE 7 çıkalı yıllar oldu ama ......

• Beğen
Tepkiler: EroL ve Burak

Neverex

Üye
:kop:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
:kop:yok artık

Love Prince

Love Prince

Üye
yok daha neler :D

Dafny

Dafny

Üye
Allah'ım yarabbiim yaa :d:

Burak

Üye
:ehe

Perfect!

Üye
İE6 ile ubuntuya girmek :ehe

arslansem

arslansem

Üye
Alt tarafta da Pardus 2011 iniyor :naughty:
Ben çok şaşırmadım.İstanbul'da Cebit Bilişim Fuarı vardı.Seminerler düzenlenmişti çeşitli bilişim alanlarında.Microsoft Office CEO'su Office 2010'un tanıtımını yaptı ve yerine oturdu.Ardından Pardus'u tanıtan genç arkadaşlar sahneye çıktı.Adeta orada oturan adamı bombardımana tuttu :) Windows şöyle Microsoft bunu yaptı Office çok kötü falan :)
Demem o ki;rakipler arasında çok sıkı tartışmalar artık düşmanlığa kadar ilerlemiş.Gözlerimle gördüğüm için buna hiç şaşırmadım :)

snndrsn

snndrsn

Üye
    Konu Sahibi
Alt tarafta da Pardus 2011 iniyor :naughty:
Ben çok şaşırmadım.İstanbul'da Cebit Bilişim Fuarı vardı.Seminerler düzenlenmişti çeşitli bilişim alanlarında.Microsoft Office CEO'su Office 2010'un tanıtımını yaptı ve yerine oturdu.Ardından Pardus'u tanıtan genç arkadaşlar sahneye çıktı.Adeta orada oturan adamı bombardımana tuttu :) Windows şöyle Microsoft bunu yaptı Office çok kötü falan :)
Demem o ki;rakipler arasında çok sıkı tartışmalar artık düşmanlığa kadar ilerlemiş.Gözlerimle gördüğüm için buna hiç şaşırmadım :)

office proları vesaire microsoft ürünleri falan tek kötü yanı ücretli olması
bu arada pardus 2011 de süper olmuş :oke: walla helal olsun adamlara
bu rekabetin bu kadar kızışması sitelerde böyle tavır sergilemeye yol açıyorsa ubuntuya bir de İE 9 ile girelim bakalım ne çıkacak genel kamu lisanslı bir tarayıcı (firefox, opera v.s.) önermesi gerekir

Perfect!

Üye
babanızdan mı kaldı demesi sürümden ötürü gibi, ie 6 da bazı scriptleri desteklemiyor çünkü.

hatta bazı demek az bile :D

arslansem

arslansem

Üye
office proları vesaire microsoft ürünleri falan tek kötü yanı ücretli olması
bu arada pardus 2011 de süper olmuş :oke: walla helal olsun adamlara
bu rekabetin bu kadar kızışması sitelerde böyle tavır sergilemeye yol açıyorsa ubuntuya bir de İE 9 ile girelim bakalım ne çıkacak genel kamu lisanslı bir tarayıcı (firefox, opera v.s.) önermesi gerekir

Pardus yetkilisinin de eleştirdiği çoğu konu maddiyata dayalıydı zaten tam üstüne bastın :)

snndrsn

snndrsn

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...