Firebrand Wireless M778...
_RYUK_ Üye sanırım kimsede yok ama işletim sistemi ile ilgi bir sorunun varsa söyle elimizden geldiğince yardımcı olalim
sanırım kimsede yok ama işletim sistemi ile ilgi bir sorunun varsa söyle elimizden geldiğince yardımcı olalim
Metalnemre777 Üye Konu Sahibi ne nalet bi tabletmiş - - - Eklendi - - - _RYUK_' Alıntı: sanırım kimsede yok ama işletim sistemi ile ilgi bir sorunun varsa söyle elimizden geldiğince yardımcı olalim Genişletmek için tıkla ... Rom dicem orjinal dicem kaçicaksiniz.sonrada konu hep ayni - - - Eklendi - - - buyrun cenaze nanazina...yine taşindi...
ne nalet bi tabletmiş - - - Eklendi - - - _RYUK_' Alıntı: sanırım kimsede yok ama işletim sistemi ile ilgi bir sorunun varsa söyle elimizden geldiğince yardımcı olalim Genişletmek için tıkla ... Rom dicem orjinal dicem kaçicaksiniz.sonrada konu hep ayni - - - Eklendi - - - buyrun cenaze nanazina...yine taşindi...
_RYUK_ Üye Metalnemre777' Alıntı: ne nalet bi tabletmiş - - - Eklendi - - - Rom dicem orjinal dicem kaçicaksiniz.sonrada konu hep ayni - - - Eklendi - - - buyrun cenaze nanazina...yine taşindi... Genişletmek için tıkla ... dostum yanılıyorsun sorunu ilgili bölüme aç.güzel bir şekilde anlat konu hakkında bilgisi olan herkes yardımcı olur.bundan emin olabilirsin
Metalnemre777' Alıntı: ne nalet bi tabletmiş - - - Eklendi - - - Rom dicem orjinal dicem kaçicaksiniz.sonrada konu hep ayni - - - Eklendi - - - buyrun cenaze nanazina...yine taşindi... Genişletmek için tıkla ... dostum yanılıyorsun sorunu ilgili bölüme aç.güzel bir şekilde anlat konu hakkında bilgisi olan herkes yardımcı olur.bundan emin olabilirsin
Metalnemre777 Üye Konu Sahibi 200 tl.512 drr3 ram mali 200 lafta dual core.1.2 hiz 4 gb hdd.800x480 tek dokunud ekran
jetblacklife27 Üye benimkilerde bunlar : NVIDIA® Tegra™ 2 1.0GHz çift çekirdek işlemci ile mükemmel çoklu uygulamalar & 1080p video oynatma Adobe® Flash® 10.2 destekli* Android 3.0 Honeycomb İşletim Sistemi (Şimdi 4.0 yüklü) Polaris® Office® ile tam QWERTY klavye ve touchpad Dock ünitesi ile 16*1 saate varan pil ömrü 178°geniş görüş açılı parlak IPS panel Kolay dosya paylaşımı ve depolama olanağı sağlayan 1 yıl limitsiz ASUS WebDepolama, 2 USB portu, SD ve Mikro SD kart okuyucu SRS Premium ses sistemi ve maksimum bas tepkisi ile 3D ses deneyimi - - - Eklendi - - - fiyatı da 1100-1300 arası
benimkilerde bunlar : NVIDIA® Tegra™ 2 1.0GHz çift çekirdek işlemci ile mükemmel çoklu uygulamalar & 1080p video oynatma Adobe® Flash® 10.2 destekli* Android 3.0 Honeycomb İşletim Sistemi (Şimdi 4.0 yüklü) Polaris® Office® ile tam QWERTY klavye ve touchpad Dock ünitesi ile 16*1 saate varan pil ömrü 178°geniş görüş açılı parlak IPS panel Kolay dosya paylaşımı ve depolama olanağı sağlayan 1 yıl limitsiz ASUS WebDepolama, 2 USB portu, SD ve Mikro SD kart okuyucu SRS Premium ses sistemi ve maksimum bas tepkisi ile 3D ses deneyimi - - - Eklendi - - - fiyatı da 1100-1300 arası