Bu tablet nasıl arkadaslar ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrTech

Üye
    Konu Sahibi
Bu tablet nasıl arkadaslar ?
lütfen yorumlarınızı alalım.Birde lütfen konuyu tasımayın burada daha cabuk yorum alabiliyoruz

- - - Eklendi - - -

yorum yapacak yok muu

ZaZuM

Üye
arkadaşım bu aleti ne amaçla kullanacaksın onu de bizde sana olurunu söyleyelim benimde tablet alma aklım vardı film vs için ama ha 7 inç le izlemişsin ha 4.3 (alcatel ot 995 varda bende ) çok mantıklı gelmedi bana tablet almak gittim nokia 1280 aldım ve 16 gb hafıza kartı aldım alcatel için istediğim uygula oyun film vs seyleri aksamdan atıyorum hem sarj sorunum olmuyo ( alcateli tablet gibi kullanıyorum ve sarjı 2 gün flan gidiyo duruma göre tabi) hemde taşıma sorunum yok

MrTech

Üye
    Konu Sahibi

oyun film internet kardeşim fakat birde buna kaçlik hafıza kartı lazım koruyucu film ve kılıf bulabilir miyim

- - - Eklendi - - -

asphalti falan kasmadan oynatir mi

al kardeşim sana baya yeter tam bir fiyat/performans ürünü kamera hariç herşeyi güzel uygulama oyun film gayet iyi

- - - Eklendi - - -

oyun film internet kardeşim fakat birde buna kaçlik hafıza kartı lazım koruyucu film ve kılıf bulabilir miyim

- - - Eklendi - - -

asphalti falan kasmadan oynatir mi

Kılıf konusunu bılmem ama baya bi idare eder asphaltda oynarsn

bende bir tane aldım buna benzer bir tablet asphalt7 gayet güzel çalışıyor ve hemen hemen hiçbir uygulamada sorun yaşamadım yani fiyatına göre iyi cihazlar

MrTech

Üye
    Konu Sahibi
bende bir tane aldım buna benzer bir tablet asphalt7 gayet güzel çalışıyor ve hemen hemen hiçbir uygulamada sorun yaşamadım yani fiyatına göre iyi cihazlar

abim peki bunlara koruyucu ve kılıf bulabilir miyim ve bunlara kaçlik hafıza kartı almalıyim

abim peki bunlara koruyucu ve kılıf bulabilir miyim ve bunlara kaçlik hafıza kartı almalıyim

kendi hafızası en az 16 olsun çünkü kaliteli oyunlar genelde 2 gb civarı sonra benim gibi birini silip diğerini yüklemek zorunda kalırsın
yani 32 destekliyor sanırım 32 gb alsan iyi olur.
birde bu oyun mutlaka yüklenmesi gereken bir oyun asphalt7 traş yani
http://www.maxicep.com/android-oyun/bomba-gibi-oyun-need-for-speeda-most-wanted-v1-0-28-para-hilesi-all-car-grafikleri-ile-muhtesem-716881.html?highlight=Need+For+Speed+Most+Wanted

MrTech

Üye
    Konu Sahibi

abim kendi hafızası derken o kadar bütçe çıkamadigim için hafıza kartı alicam sen kılıf ve koruyucu bulabildin mi abim

ANIL

Admin
Taşıdım üzgünüm Film, internet için sorun olacağını sanmıyorum alınabilir. Oyun için bilemiyorum yüksek grafikli oyunlarda sıkıntı olabilir.

MrTech

Üye
    Konu Sahibi
Taşıdım üzgünüm Film, internet için sorun olacağını sanmıyorum alınabilir. Oyun için bilemiyorum yüksek grafikli oyunlarda sıkıntı olabilir.

yahu hiç rahat oynatmaz mi abim

- - - Eklendi - - -

burda cevap veren yok boşuna mi diyoruz

Tepkiler: yaren_dede

lordufuk

Üye
gayet güzel o fiyata ideal bir tablet şuanki birçok oyunu rahat bir şekilde oynayabilirsin

abim kendi hafızası derken o kadar bütçe çıkamadigim için hafıza kartı alicam sen kılıf ve koruyucu bulabildin mi abim

benimkinde 8 yazıyor 6gb ancak yer var...
hafıza kartınada oyun dosyalarını atınca oyun dosyaları görmüyor sanırım root filan yapmak gerekiyormuş pek araştırma fırsatım olmadı

CABBAR

Üye
Yaşar iş görür fiyata göre iyi. Ben PolyPad 7208 hd kullanıyorum Daha hiçbir oyunda kasmadı. Benimkinde işlemci hızı 2*1.5 ghz bunda 1.4 ghz oradan biraz kaybediyor

ANIL

Admin

yahu hiç rahat oynatmaz mi abim

- - - Eklendi - - -

burda cevap veren yok boşuna mi diyoruz

Cevap veriyoruz kardeşim. Diğer türlü forum mantığını ortadan kaldırmış oluruz. Neyse konuya gelelim tabiki oyunları oynayabilirsin. Örneğin most wanted oyununda hafif kasmalar olabilir oynanmayacak şekilde değil ama.

MrTech

Üye
    Konu Sahibi
peki root yapsam sonradan geri silebilir miyim rootun olumlu etkileri olur mu

MrTech

Üye
    Konu Sahibi
peki arkadaslar bu ile arasında fark var mı

ANIL

Admin
Piranha'nın işlemci hızı daha yüksek görünüyor. Gpuları aynıdır büyük ihtimal.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...