T i B i A M E
Üye
-
Konu Sahibi
-
HAfıza kartını pc ye tak ve o ekranda cikan edı yazıp arat eklentisi çıkarsa sil gitsin sonuc olumlu olmassa cihaza yüklediğin bi programın kalıntısı bu kesin bu sistem dosyası gereksiz dosya temizleyiciler var x cleaner gibi onla bi temizle oda olmassa uygulama yöneticisinde yüklenecek uygulamalar baslığı altındaki klasöre bak eğer ordada yoksa yüklü programlar başlığı altındaki leri incele orda mutlaka cıkacaktır. O bekleme ekranında yazan kalıntı bir programın kalıntısı büyük ihtimalYapmadiğim birsey kalmadi sinirden tüm yüklü dosyalari kaldirdim nokianinkileri bile telefon kafayi yedi format attim ama sunu anladim maxicepte sistem olarak telefondan anlayanlar çok az
FORMAT ATTIĞINDA HAFIZA KARTINI TAKMADAN DA BÖYLE Bİ SORUN OLUYORMUYDUYapmadiğim birsey kalmadi sinirden tüm yüklü dosyalari kaldirdim nokianinkileri bile telefon kafayi yedi format attim ama sunu anladim maxicepte sistem olarak telefondan anlayanlar çok az
SÖYLEDİKLERİMİN HEPSNİ UNUT SORUN COK BASKA Bİ ARAŞTIRAYIMYapmadiğim birsey kalmadi sinirden tüm yüklü dosyalari kaldirdim nokianinkileri bile telefon kafayi yedi format attim ama sunu anladim maxicepte sistem olarak telefondan anlayanlar çok az
cfw yapmıssın sorun onunla alakalı arastırıyorumda bilgi yok denecek kadar az yazılım yünlense gecermi acababeyler telefonum nokia E5 bugün Bekleme sayfasini açtiğimda böyle birsey geliyor resimsiz telefonu kapatip açiyorum geçmiyor napmam gerekiyo?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bunun Hangi Sey oldugunu killme proğramiyla buldum bunu kapatinca beklemeden gidiyor ama telefonu kapatip açinca yine geliyor bunun hangi proğrama bağli olduğunu bilen varmi nedir bu?
Ve Buda özellikleri
vede Silinmeyen dosyalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?