bu sorun nasıl çözülür

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
deniz-17

deniz-17

Üye
    Konu Sahibi
bu sorun nasıl çözülür
ya arkadaşlar ben vodafone hat kullanıyom sim logosu vodafone yazmıyo
ekranda ''tlsım'' yazıyo neden acaba bilen varmı:(

schumici

schumici

Üye
valla hiç bilmiyorum ama pek bi sorun olacağını sanmıyorum

eses_nuri

eses_nuri

Üye
simkartın eskiyse olabilir bende avea kullanıyorum bu ikincisi ilkini ta aycell zamanında almıştım taktığımda hat avea olmasına rağman tr aycell yazıyordu bi sorun olmaz ya :oke:

deniz-17

deniz-17

Üye
    Konu Sahibi
hıı sorun olamaz değilmi
ya bide vodafone yazması daha bi güzel :kop:
onun için söyledim

DI-KEY

DI-KEY

Üye
arkadaşım telsim yazma sı 1-hattın eskidir2-telefonun eski sürüm destekliyodur...........

scoop

scoop

Üye
hattın eskiyse telsim yazar,benmde arıa yazıyodud diğer hattmda,hatla alakalı bişey anlıcağğın,yani hatla alakalı ama değil:ehe,sorun olmaz ama dostum...:nargile:

deniz-17

deniz-17

Üye
    Konu Sahibi
yardım için teşekkürler

ayazabi

ayazabi

Üye
vodafone faha karizmatikya arkadaş onun için diyor

ictuzer_fatih

Üye
bence ne hatla nede başka bişeyle alakası var herkez bişey demiş bence telefonla alakalı mesala eski nokia telefonlarda telsim yazar hiç bi degişiklige ugramamış gibi ama en çıkan bütün telefonlarda vodafone yazıyor ben görmedim o kadar telefon tamir ediyorum

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Arkadasım çin malı bir telefon kullanıyorsun ve birde bu VADAFONE oparotor logosunu destekleyen cihazın olması lasım yoksa yine telsim yazar tabi hattın eskiyse vadofone nin sitesınde uyumlu modeller yazıo oradan bak istersen karedsım bende 3100 var hattım eski ama yınede VADAFONE yazıo kolay gelsin n99i desteklemıodur o yuzden sorun kaynaklanıo çünkü emitasyon çakma çin malı bays:oke:

karizma-okan

Üye
eski model telefonlarda telsim yazıyo diye biliyorum

yenilerde vodafone yazıyo

telefonunuzun modelini belirtmediğiniz için benim aklıma gelen bu

deniz-17

deniz-17

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar n99i kulanıyorum ama ilk aldığımda vodafone yazıyodu format attım öle oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt