isiyinler
Üye
-
Konu Sahibi
-
3 değil 4 defa ama ona da bi kulp uydurup değişim yapmıyorlar mazallah batarlarUc defa servise ayni sorun yuzunden giderse degisim ve para iadesi hakki kazanirsinuz. Tabi fatura garanti belgesiyle tuketici haklarina basvurmaniz gerekiyor
kusur bulmak değil benim amacım. boşuna uğraşmıyım yani öylemi?
- - - Eklendi - - -
sonuçta bi iphone,samsung,htc.. telefon aldığınızda gıcırdayan bi yeri olmuyo
kusur bulmak değil benim amacım. boşuna uğraşmıyım yani öylemi?
- - - Eklendi - - -
kasanın açıklmasında bi sıkıntı olmaz kardeş bende başta öyle düşünüyordum ama servisten geldikten sonra kendimde söktüm yapamadıkları gıcırtı sorununu hallettimsuan serviste elden verdim ancak kasa acilinca daha cok ariza cikcak cihazda ve ben acilmasini istemedigimi belirttim kagitta. Ekran arasindaki aciklik nasil orarilabilir ki yapistirma degilmis civata sikda bile ne kadar duzelir
kasanın açıklmasında bi sıkıntı olmaz kardeş bende başta öyle düşünüyordum ama servisten geldikten sonra kendimde söktüm yapamadıkları gıcırtı sorununu hallettim
abi telefonu söktüm kasanın üst tarafının içine göre boydan boya iki tarafı yapışkanlı sünger kesip çektim ince olanlardan bide bataryanın üstüne çektim kapattım geri ne ses var nebişey sizinknden sağlam oldu
helal olsun sana ne yaptın peki?
reset için ver istersen navideki son sürümü yüklüyorlar bitek o hoşuma gittiabi bende butun sorunlar mevcut ses cok yoktu sag ustde vardi o kadar ancak ekran kasa boslugu ve reset atiyor her gun fln ben sorunumu duzelttirirken daha sorunlu olmasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?