Bu soğutucuyu kullanan varmı ? [Önemli-Ürün Değişimi]

Sponsorlu Bağlantılar

technogamer2345

Üye
    Konu Sahibi
Bu soğutucuyu kullanan varmı ? [Önemli-Ürün Değişimi]
Arkadaşlar adığım flaxes 3333s resmen böğürüyor ve çok az soğutuyor.Adaptör girişi bile koymamışlar.Aldığıma büyük pişman oldum. düşünüyorum.Bendekini geri iade edeceğim mümkünse.Bu modeli kullanan varmı ? Ama yorumlar coşmuş bi kişi bile kötülememiş ürünü ve istediğim özelliklerde.

Kullanan varsa fikirlerini dinliyorum.Mutlaka yardımcı olun.

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
dostum çin markalarında 96cm fan bile olsa iyi üflemiyor. Sana tavsiyem iyi bir markanın soğutucusunu kullanman. Bende Microsoft'un soğutucusu var. Tek fan ama 3 fan dan daha iyi soğutur. Dedereis adlı üye de yakın arkadaşım . Onda da logitech marka aoğutucu var. O da benimki kadar iyi. Logitech i sahibinden de 30 tl ye yada diğer sitelerde 50tl ye bulabilirsin. Microsoft ise zor bulunur ama oda 50tl gibi bişi. Bence bunlardan birini alabikilirsin. He çok paran varsa coolermaster filan bak yani. Baktığın urun o parayı kesinlikle hak etmiyor..

technogamer2345

Üye
    Konu Sahibi
dostum çin markalarında 96cm fan bile olsa iyi üflemiyor. Sana tavsiyem iyi bir markanın soğutucusunu kullanman. Bende Microsoft'un soğutucusu var. Tek fan ama 3 fan dan daha iyi soğutur. Dedereis adlı üye de yakın arkadaşım . Onda da logitech marka aoğutucu var. O da benimki kadar iyi. Logitech i sahibinden de 30 tl ye yada diğer sitelerde 50tl ye bulabilirsin. Microsoft ise zor bulunur ama oda 50tl gibi bişi. Bence bunlardan birini alabikilirsin. He çok paran varsa coolermaster filan bak yani. Baktığın urun o parayı kesinlikle hak etmiyor..

çokta sallamışsın kardeşim herkes bu ürünü alıyor asıl senin dediğin coolermaster anca modeline göre yuksek para.soğutmuyor bile onlar.
283 tl ye coolermaster var tek fan 1200 rpm. Ne öğrendim şimdi bundan ? Niye bu kadar pahalı ? Para tuzağı..Benim sana verdiğim linkteki soğutucu full alüminyum artı 2800 rpm artı (yorumlara göre) sessiz ve güçlü bir soğutucu.olmadı yine artı çift fan. ;)

elimdekini aldığma çok pişman oldum bide usb adaptör bakalım ne kadar sesli çalışacak.

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
çokta sallamışsın kardeşim herkes bu ürünü alıyor asıl senin dediğin coolermaster anca modeline göre yuksek para.soğutmuyor bile onlar.
283 tl ye coolermaster var tek fan 1200 rpm. Ne öğrendim şimdi bundan ? Niye bu kadar pahalı ? Para tuzağı..Benim sana verdiğim linkteki soğutucu fu ll alüminyum artı 2800 rpm artı (yorumlara göre) sessiz ve güçlü bir soğutucu.olmadı yine artı çift fan. ;)

elimdekini aldığma çok pişman oldum bide usb adaptör bakalım ne kadar sesli çalışacak.
hm'm maşallah çok biliyosun al da gor bakalım asılmış ;) tahtakaledeki 25 tl lik inca yı hepsiburada dan 60 a alınca ust düzey bişi olcak zannetidiyosun yani...
dip not kullanmadığım bilmediğim bi soğutucu hakkında yorum yapmam. Yapmadım da. Bilgin olsun.

• Beğen
Tepkiler: DeV/AsA

technogamer2345

Üye
    Konu Sahibi
Ses kaydi aldim arkadaslar.usb 2.0 a bagli sogutuyu masanin uzerine koyup sogutucunun uzerinede telefonu koyup video olarak kaydettim.buyrun.

Not: Kulaklik takmak yasaktir!

technogamer2345

Üye
    Konu Sahibi
Kardesim bi aradan cekilsen ? Suan konumuz bu degil.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Havanın birimi RPM değildir RPM dakikadaki dönüş sayısıdır
Yani ne kadar yüksek ise o kadar hızlı döner ve ses yapar
En hizlisi en iyi üfler mantığı da yanlış fan tasarımı önemli öne MSI ekran kartlarındaki TorX fanlarındaki küçük kıvrımın %20ye kadar daha fazla hava üstlendiğini söylüyor
Gibi fan tasarımı önemli yaprak sayısı fan çapı vs

technogamer2345

Üye
    Konu Sahibi
En hizlisi en iyi üfler mantığı da yanlış fan tasarımı önemli öne MSI ekran kartlarındaki TorX fanlarındaki küçük kıvrımın %20ye kadar daha fazla hava üstlendiğini söylüyor

Dostum saydığın parçalar soğutucunun içinde ve sayamayız.Nette böyle ayrıntılı foto atsalar gönül rahtatlığıyla iade etmeksizn alırdık herşeyi.veya ayrıntılı videolar atsalar bile yeter.aldığım ürün üflemiyor.usb priz adaptör tak nafile.neyse uzatmaya gerek yok fikrin için teşekkürler. :tebessüm:

Dostum saydığın parçalar soğutucunun içinde ve sayamayız.Nette böyle ayrıntılı foto atsalar gönül rahtatlığıyla iade etmeksizn alırdık herşeyi.veya ayrıntılı videolar atsalar bile yeter.aldığım ürün üflemiyor.usb priz adaptör tak nafile.neyse uzatmaya gerek yok fikrin için teşekkürler. :tebessüm:

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
arkadaş çok iyi anlatmış. Bizde zaten bunları tek tek gormekle , aramakla uğraşmayın diye size bazı markaları yazdık. Gözünüzü kapatıp urunerini satın alabileceğiniz markalar...

technogamer2345

Üye
    Konu Sahibi
dostum tamam orası kabulde biyerden sonra para vermek istemiyor insan gercekten gereksizce model vermeler özellikleride pek cezbedici görünmeyince istemiyorsun mesela ben şuan azıcık strong cool a taktım kafayı şuan ondan baska düzgün ürün bulamadım veya mecbur o incayı alıcam o kaliteli bunu da bi şekilde geri vericem salıya kadar.

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Logitech bahsettiğim soğutucuyu istanbul , Antalya , bursa. Yada adana dan 20-30tl ye bulabilirsin kardeş.

vesselâm...

technogamer2345

Üye
    Konu Sahibi
Bunlara yönelmiyorum. :tebessüm:

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
aferin kardeş en mantıklısını yapıyorsun inca candır ;)

Üst Alt