Bu Site Güvenilir Mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

byelektronik

Üye
    Konu Sahibi
Bu Site Güvenilir Mi?
Ya arkadaşlar ben alalımbakalım.com ' dan telefon almak istiyorum güvenilir mi ya da sanalreyonum ?

Mert

Mert

Üye
alalımbakalım.com hakkında yorumları okudum. Övenler de var. Ama şu yazı dikkatimi çekti:ucuzluğu garantisizliğinde saklı site. mesela sattığı üründe kvk garantisi varsa bir anda piyasanın üzerine çıkıyor fiyat.
ucuza aldığınız ürün sorun çıkarırsa başınız belada demektir. garanti kapsamında tamir için muhatap bulursanız iyi. onların elinde de aylarca sürünür alet.

sanalreyonum.com içinde sikayetvar.com da şikayetler var.

Yine de sen bilirsin :D

MrExpert

MrExpert

Üye
Güvenilir sitelerden yapman daha iyi.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
internetten alışveriş tavsiye etmem açıkcası elden görüp almak daha iyi :oke:

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

byelektronik

Üye
    Konu Sahibi
internetten alışveriş tavsiye etmem açıkcası elden görüp almak daha iyi :oke:

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
400-450 liralık gelirim var ya turkcell maxiplus 5 alacağım ya da gio akakçe.com ' dan arattım electro world ' de maxiplus 5 450 lira idi alalımbakalım.com ' da 399 lira hangisinden alsam ??

he bu arda huawei ideos x5 Türkiye ' de nereden bulabilirim ama sıfır. :hmmm

___kaptan___

___kaptan___

Üye
400-450 liralık gelirim var ya turkcell maxiplus 5 alacağım ya da gio akakçe.com ' dan arattım electro world ' de maxiplus 5 450 lira idi alalımbakalım.com ' da 399 lira hangisinden alsam ??

he bu arda huawei ideos x5 Türkiye ' de nereden bulabilirim ama sıfır. :hmmm

:bilmm ama Sahibinden.com'dan bu iki cihazı aratıp gerek sıfır gerek 2.el fiyat konusunda da hoşunuza gideni cihaz sahibi ile iletişime geçip Get açtırarak yahut kapıda ödeme sistemi ile cihaz alışverişi yapabilirsiniz :tebessüm:

byelektronik

Üye
    Konu Sahibi
:bilmm ama Sahibinden.com'dan bu iki cihazı aratıp gerek sıfır gerek 2.el fiyat konusunda da hoşunuza gideni cihaz sahibi ile iletişime geçip Get açtırarak yahut kapıda ödeme sistemi ile cihaz alışverişi yapabilirsiniz :tebessüm:

çok teşekkürler galiba electro world ' den alacağım peki huawei ideos x5 sahibinden.com ' da aratıp sıfır bulamadım nereden bulabilirim...

___kaptan___

___kaptan___

Üye
çok teşekkürler galiba electro world ' den alacağım peki huawei ideos x5 sahibinden.com ' da aratıp sıfır bulamadım nereden bulabilirim...

Buyur kardeş umarım işini görür bu site :oke:

Link:

byelektronik

Üye
    Konu Sahibi
Buyur kardeş umarım işini görür bu site :oke:

Link:

saol kardeşim sıfır bulamadım emeğine sağlık kesin karar verdim maxiplu5 alacağım beyazz :pro:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...