bu site çıldırmış

gkcll

Üye
    Konu Sahibi
bu site çıldırmış
arkadaşlar sizce bu site doğrumu telefonlar sudan ucuz s4 1000 ip5 900 tl

Bazı Büyük Firmalar Sürümden Kazanmak Amaçlı Birtakım İndirimler Yapabiliyor Ama Araştırmaktada Fayda var Mesela GM Discovery 600 TL Neden Ucuz Hem Tutulmak İçin Hemde Çok Satıldığı İçin Sürümden Kazanıyor

gkcll

Üye
    Konu Sahibi
yorumlarda site yönetimi milletle olumlu cevaplar veriyor orjinal diyorlar s4 1000 tl ip 5 1000 tl garip

H.TOGAN

Üye
O yorumları büyük ihtimal sahte hesaplar ile kendileri atmıştır. Usenmeyip sahte bir mail adresi alıp siteye kayıt oldum ; ve en son kapida teslimat seçeneğini seçip islemi tamamladım . Adamların bana kesmiş olduğu faturada telefon fiyatı ne ise o görünüyordu , yani faturaya vergi filan betimlenmemisti. Adamlar resmen sazan avına çıkmış dikkatli olun kanmayın!!

MaxipmaN

Üye
sazan.avi iphone s4ten nasıl ucuz oluyo ya

Puck

Üye
Böyle sitelere güvenebilen var mı acaba , ilginç ...

fk555897

Üye
Arkadaşlar telefonları direkt olarak Amerika'dan ve Kore'den getirseler. Yani vergi ödemeseler bile daha yüksek rakamları bulur.

mcnpl4

Üye
adresi yaziyo illa ucuza getircekseniz gidip bi bakin uckagit yoktur kacaktir belki

100 kişiyi tokatlasalar iyi para

Tepkiler: sinatt_28

LimePie

Üye
yok ya bu siteden hiç bir şey alınmaz fake duruyor sakın tuzağa düşmeyin

meraktan kapıda odeme secenegıyle sıpariş verdım bakalım aslı varmısmıs ama sartlı kargo gelır acar garanti ve ıme kontrolu yapar alırım dedım bı cevap gelmedı bakalım sonuc ne olcak bılgısını verırım

marist

Üye
İnsanları kandırmaya çalışan o kadar çok insan varki nasıl inanır insan.

Anil-D

Üye
bunlara ınanmayalım

S.c.k.N

Üye

Gelişmeleri merakla bekliyorum