Bu Sisteme Kaç W Psu gider

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

justice4ewer

Üye
    Konu Sahibi
Bu Sisteme Kaç W Psu gider
samsung 1t:hdd asus :gtx 560 DirectCuII Top intel i5 8gb ram asus p8h61 anakart kaç w psu lazım bu sisteme.

futbol123

futbol123

Üye
600w

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
i5 ıslemcıye h61 anakart hiccc olmamış.....
Sısteme dandık 600watt power almayın... Ekran kartı canavar gıbı guc ıstıyor... 80 plus ozellıklı 600watt power alın :oke:

Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye
[QUOTE=" Tehlike ";4459278]600w[/QUOTE]

Dostum adam gtx 560 diyor 8 gb ram diyor.. işLemciside cabası.. 600 peak anca yeter yani en azından bi 750 watt kaLiteLi bi psu gerekLi..

DOSTUM SANA GEREKLI OLAN PEAK 650-700 PEAK yani en azndan 750 watt kaLiteLi bi psu Lazım cunku ekran kartın harici güç aLıyor.. en iyi bu kaLdırır sistemini..

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Dostum adam gtx 560 diyor 8 gb ram diyor.. işLemciside cabası.. 600 peak anca yeter yani en azından bi 750 watt kaLiteLi bi psu gerekLi..

DOSTUM SANA GEREKLI OLAN PEAK 650-700 PEAK yani en azndan 750 watt kaLiteLi bi psu Lazım cunku ekran kartın harici güç aLıyor.. en iyi bu kaLdırır sistemini..

crossfıre veya SLI yapmıyor... Altı ustu gtx 560...ayrıca 8gb ram kayda deger bır guc harcamıyor.
Abartmaya luzum yok 550watt power bıle yetıyor normalde. 600watt standart guc degerıdır. Butun sıstemın yukunu kaldırır...

Ayrıca bu devırde peak power felan alınmaz...

Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye
birincisi o ekran kartnın nasıL güç yedigini ben biLirim.. gördüm cunku.. ikincisi ram enerji yemez diyorsun ne kadarda eminsin ? benm sistemin ramLeri deiştirdikten sonra güc kaynagınıda deiştirmek zorunda kaLdım.. peak onermemin sebebide ucuzLugu :D:D

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
birincisi o ekran kartnın nasıL güç yedigini ben biLirim.. gördüm cunku.. ikincisi ram enerji yemez diyorsun ne kadarda eminsin ? benm sistemin ramLeri deiştirdikten sonra güc kaynagınıda deiştirmek zorunda kaLdım.. peak onermemin sebebide ucuzLugu :D:D

:kop2:
gtx 560 ın yıyecegı en yuksek guc degerı 290wattır. ddr3 ram 10watt guc tuketır.
125 watt ıslemcı kullansa toplam 425 watt...
Hadı bırde overclock yaptın harddısk anakart dvd rom harddısk felandı toplam 500 watt maximum 550 watt yapar...

Nereye 700-750watt power alıyor ????
Akıl var mantık var uzay mekıgı kaldırmıyor burda.

Alacagı peak powrda 80+ plus standartının dısında kalır.... Benım alacagım power 600watt verımlılık %85. Prızden cekılen guc 690watt yapar.

Senın dedıgın power peak 750watt verımlılık %75 hatta daha dusuk verımlılıklerde var prızden cekılen guc 940watt....
Offff elektrık faturasına bak :d:
aradakı 250wattlık enerjı ısrafı yerıne 80plus gecek 600watt alırım.....

Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye

:kop2:
gtx 560 ın yıyecegı en yuksek guc degerı 290wattır. ddr3 ram 10watt guc tuketır.
125 watt ıslemcı kullansa toplam 425 watt...
Hadı bırde overclock yaptın harddısk anakart dvd rom harddısk felandı toplam 500 watt maximum 550 watt yapar...

Nereye 700-750watt power alıyor ????
Akıl var mantık var uzay mekıgı kaldırmıyor burda.

Alacagı peak powrda 80+ plus standartının dısında kalır.... Benım alacagım power 600watt verımlılık %85. Prızden cekılen guc 690watt yapar.

Senın dedıgın power peak 750watt verımlılık %75 hatta daha dusuk verımlılıklerde var prızden cekılen guc 940watt....
Offff elektrık faturasına bak :d:
aradakı 250wattlık enerjı ısrafı yerıne 80plus gecek 600watt alırım.....

herhangi bi marka'nın sitesinde araştırdım.. bu kartın caLısacagı sisteme istenen minimum psu 500 watt.. neden acaba ? bize göre yeterLi ama neden adamLar 500 watt istemiş ? merak konusu..

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
herhangi bi marka'nın sitesinde araştırdım.. bu kartın caLısacagı sisteme istenen minimum psu 500 watt.. neden acaba ? bize göre yeterLi ama neden adamLar 500 watt istemiş ? merak konusu..
mınımum 500... ?
nasıl adamlar 500 ıstemıs merak konusu olan nedır anlamadım orasını

lolaman

lolaman

Üye
Elektrik faturası gelince bilgisayar falan kalamayacağı için önemli değil :D

Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye

mınımum 500... ?
nasıl adamlar 500 ıstemıs merak konusu olan nedır anlamadım orasını

Kardeşim asLında daha dogrusu bu ekran kartıyLa beraber caLısacak sisteme 500 istemişLer en az :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt