hakan.c
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bu Anakart iyi fakat İşlemcinizi değiştirmenizi tavsiye ederim.AMD'nin işlemcileri berbattır.Onun için Intel'in i3, i5 veya i7 serisinden birini alın.Hem çekirdek hızı farkı vardır.Fakat bu İşlemcilerden herhangi birini aldığınız zaman Anakart yongasıda ona uygun olmalıdır.
Utku™;3010135' Alıntı:bilgisayar mühendisi mi?
Git bir yüzünü yıkada gel...Kafan şişmiş herhalde çok yoğunsun...Amd'nin işlemcilerine kötü diyorsan...
--------------- Ekleme ---------------
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu tam senlik bu fiyata harika bir ürün
işlemci alsan yeter die düşünüorum bide kafama bişe takıldı 4 gb ddr2 rom var mı?
Utku™;3010135' Alıntı:bilgisayar mühendisi mi?
Git bir yüzünü yıkada gel...Kafan şişmiş herhalde çok yoğunsun...Amd'nin işlemcilerine kötü diyorsan...
senin hiç bilgisayar bilgin yok dostum sen boşuna yorum yapmışsın amdyi kime sorsan sana kötü der bir kere arkadaşın dediği gibi işlemci yanıyor yanıyor ısınma problemi hat safada sen amd kullanmaya devam et umarım bir gün elinde patlamaz kasan...yaptığın yoruma da anca gülüyorum amdmiş peh..
bilgisayar mühendisi mi?
amd e nie bu kadar düsmanlık var anlamadım
intel i7 cok güzel i7 in bircok modelini test asamasını gördüm.Ama phenom II x6 nında ondan asagı kalır yanı yokcimrilik yapmayada gerek yok zaten 4-5 yılda bi bilgisayar topluyoruz
biraz paraya kıyıp kaliteli almak şart.. intel i7 yi hiç bişey değişmem mesela ..ki intel de amd de denedim.. markayı kötülemek değil yardımcı olma amacı var burda.. amd nin hiç bi modeli inteli geçemez bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?