bu sisteme göre tavsiyeleriniz nedir ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
    Konu Sahibi
bu sisteme göre tavsiyeleriniz nedir ?
intel pentium 4 işlemci 2.80 ghz (o.c 3.10 ghz)
asus P5LD2-X 1333 anakart
2 x 1 GB DDR2 ram
320 GB harddısk

sımdı arkadaslar ben ogrencı adamım aılemden aldıgım harclıklardan 300 lıra bırıktırdım
harddısk yeterlı olmadıgı ıcın westerndıgıtal dan 1TB harddısk begendım bır tane ama yınede onerılerınıze acıgım
gelelım en onemlı tavsıyeye .d PCI express x16 ekran kartı arıyorum sımdıkı ekrankartım cok eskı 128Mb neyse pıyasayı arastırdım ama kafama yatan bır kart bulamadım guncel oyunları rahatca oynayabılegım onerecegınız ekran kartları nelerdır

Fıyat olarak 180 tl ye kadar tavsıyelerınızı beklıyorum yardım eden etmeyen herkese sımdıden tesekkur ederım..

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
200 tl e
bu ekran kartı olabilir baya iidir.Sadece ekran kartı almak yetmez psu n yetecekmi bakalm:hmmm

Burak

Üye
güç kaynağın kaç bilmiyorum ama yukarıdaki kartın ihtiyacını karsılayabilicek güç kaynagı bu dur.

--------------- Ekleme ---------------

200 tl e
bu ekran kartı olabilir baya iidir.Sadece ekran kartı almak yetmez psu n yetecekmi bakalm:hmmm

güzel kart :)

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
güç kaynağın kaç bilmiyorum ama yukarıdaki kartın ihtiyacını karsılayabilicek güç kaynagı bu dur.

güzel kart :)
:naughty:

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
    Konu Sahibi
guc kaynagım malesef 300 watt onuda hallderım

o zman sımdılık HDD kalsın .d 500 watt olsun psu olmusken madem alıcaz yenısını ekrankartı ve psu toplam 300 tl

atı radeon yada nvıda hangısı ıyıdır bılmem ama sımdı atı kullanıyorum memnunum atı olmasını tercıh edıyorum

Burak

Üye
guc kaynagım malesef 300 watt onuda hallderım

o zman sımdılık HDD kalsın .d 500 watt olsun psu olmusken madem alıcaz yenısını ekrankartı ve psu toplam 300 tl

atı radeon yada nvıda hangısı ıyıdır bılmem ama sımdı atı kullanıyorum memnunum atı olmasını tercıh edıyorum

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
oyunlarda nvidia cok ii dir.Ati de ckalitelidir.Performans olarak aynı gibidir aslında ama benm dediğim ekran kartı da ii dir baya

erdovan

Üye
15 ocak gününe kadar fiyatlar indirimli ve o indirimdeki fiyatı. :)

evet katılıyorum kardeşime. :oke:

nvıdıa oyunlarda çok iyidir.
nvıdıa g-force 9800 256 bit x-men cry sis bunlarda iyi intelde nvidia amd islemcide ati ekran kartı öneririm ati amd işlemciyle uyumlu bir ekran kartı bigin olsun herkez bunun bilincinde degildir

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
ekonomik birşey istiyorsan ati derim . nvidia atiye göre pahalı

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
gt 9800 mü kaldı yapmayn arkadaslar ya ne buluyorsunuz bu kartta:hmmm

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
cok az daha para ver gts250 al.9800 almak gibi bi hataya düsme

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
ben diyorum ki biraz daha para verebilirsen gts 250 al derim.Bundan onu nasıl cıkardın ki?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt