CmptrCanavarı
Üye
-
Konu Sahibi
-
Merhaba arkadaslar ben bir pc siparişi verdim pc m ın parçaları sunlar bu parçalara bakarak iyimi kötümü yorum yazarsanız sevinirim
İşlemci:İntel Core İ5 3.10 Ghz 6MB 1155p (850Mhz Vga)
Anakart:Asus P7H55-M LX
Ekran Kartı:Axle 9800GT 1 GB 256 BİT DDR3 1333 MHZ S+GL+16X 1156p
Bellek:Kingston 4gb (2x2) 1333 mhz ddr3 dual kit cl9
Sabit Diskamsung 3.5 1 tb g3 station usb 2.0/siyah
Kasa:Aopen T5 400w peak kasa Ü
Arkadaşalr yorumlarınızı beklıyorum he bu arada ekran kartı ıyımıdır kotumu ayrıca onunla ılgılıde yorum beklıyorum yanı şu en yenı oyunları kaldırırmı Nfs Shift veya Gta4 gibi acil yorumlarınızı beklıyorum
Kardeşim ozaman adama diyim sadece ekran kartını değiştirsin sen bana 1 gb lik 256 bit ik gusel bi ekran kartı solesen bende adam diyim bu ekran kartından koycam diye
----------Eklendi @ 18:00:14 ---------- Yazıldı @ 17:58:18 ----------
Pc Mühnedisi kardeşim allah senden razı olsun içimi oel bi rahatlatıınkı evet doru lıste yanıdma olamdığı için paröaları karıstırmıs olabilirim ama işlemcim oydu anakartım biraz değişik olabilir ama gerçekten içimi rahatlattın çok saol bu arada dolgona arkadaşımızın dediklerine katılıyormusun ?
Pc Muhendısı ya kasa 400w lsiteye baktımad 400 w yani acaba pc yı toplayanmı işi bılmıyo buyuk bi mağzada toplatıyom işi bilmediğini zannetmem
O parçaları ben karıştırıyor olabilirim liste yanımda değil ondan anakart la işlemcinin uyumsuz olmasını pc açıldığında nasıl anlarıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?