Bu sistem beni ne kadar daha idare eder?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hakan.c

hakan.c

Üye
    Konu Sahibi
Bu sistem beni ne kadar daha idare eder?
yaklaşık 3 sene önce aldım bu pc yi,2 senedir harcamalarım bitmedi :ehe

Aldığımda;

amd athlon2 +5000 2.6 GHz işlemci
Zotac 8500 gt 512 mb ekran kartı
2gb ddr2 ram
asus m2nx-plus anakart
300W psu
160 Gb Harddisk

Şimdi ise;

amd athlon2 +5000 2.6 GHz işlemci (overclock ile 3.0 GHz)
Sapphire HD5770 1GB 128 bit dx11 ekran kartı
4 gb ddr2 ram
asus M4a785d-m pro anakart
500W high power psu
160gb+1 tb harici harddisk 3.5 inç

anlıyacağınız baya bir harcama yapıyorum pc ye,değermi bilmiyorum..1-2 ay sonrada işlemci alacağım phenom x6 yada x4 almayı düşünüyorum:hmmm..benim anakart x6 yı kaldırmaz gibi geliyor bana bu yüzden x4 alarım büyük ihtimal..

teşekkürler:islik

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
demek 3ghz i yedi işlemci:DOyun için 1-2 sene yeter gibi.Oyun oynamıyorsan bence işlemci almana gerek yok güzel bi pc.PhenomII x4 falan alırsan baya uzun süre idare eder seni.

hakan.c

hakan.c

Üye
    Konu Sahibi
demek 3ghz i yedi işlemci:DOyun için 1-2 sene yeter gibi.Oyun oynamıyorsan bence işlemci almana gerek yok güzel bi pc.PhenomII x4 falan alırsan baya uzun süre idare eder seni.

bios un açılışında öyle gözüküyor valla :D oyun oynadığım için x4 alırım galiba.. sağol

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
ekran kartın cok iyi.Ram da ii.Psu da yeterli tek sorun işlemcin:D

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
nasıl ne kadar gerekli?

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
o önemli değil biz cok topladık i7 ve 4gb ramli pc ler.Kandırmıs olabilirler arkadasını daha fazla para alabilmek için

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
bilemem.Biz de cok topladık pc öle bisi duymadım.Ama 6gb ramla cok daha iyi calısır

hakan.c

hakan.c

Üye
    Konu Sahibi
belkide işlemciden iyi randıman alınması için söylemişlerdir..neyse o zmn phenom x4+6 gb ram ya da sadece phenom x6 hangisini seçersin?

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
bencede daha iyi randıman alması icin söylemislerdir.x6 6 cekirdek x4 4 çekirdekli.X6 i secerdim gibi ben.ama x6 nın anakartında calısması icin bios güncellemesi yapman lazım.

hakan.c

hakan.c

Üye
    Konu Sahibi
bencede daha iyi randıman alması icin söylemislerdir.x6 6 cekirdek x4 4 çekirdekli.X6 i secerdim gibi ben.ama x6 nın anakartında calısması icin bios güncellemesi yapman lazım.

bios güncellemesi kolayda x6 alırsam ram alamam x4 alırsam 2 gb daha alırım..neyse ben yine x6 almaya çalışıyım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...