xqz5
Üye
Bu Seneki Futboldan Zevk Alan Var mı?
Arkadaşlar sezon yeni başladı. Lakin benim hiçbir ümidim yok bu sene. 2.lik bile zor diyorum şampiyonluğu bir kenara bırakalım. Koskoca galatasarayın forveti Burak Pandev olurmu? Umut daha iyidir bunlardan. Galatasaray tek forvet oynar mı kac kere oynayabilmş söyleyn? Hadı tek forvet oldu diyelm. Ama bu forvet tipi kaleye arkası dönük oynayabilmeli, ayağında top tutup topu ceza sahasına yaklaştırabilmeli. Burak da bu ozelliklern hangsi var ? Burak ı gectim kanatlara bakalm. Olcan ve bruma. Olcan ı bu kadar kotu beklemyordm. Çok iyi olmadgni bilyordm ama boyle beklemedm. Bruma ise tek forvetn kanat oyunçusu olamaz. Teknik hız guzel lakin gol atamayan hucumcu mu olur. Sneijder e bakalm. Sorumluluk almaktan korkan yıldzmı olur. Pas al ver i takımda yekta daha iyi yapar ondan. Bu sene sneijder de bir garip. Melo yu geciyorm. Selcuk kendini vazgeclmez sandı vasattan da kotu. Sag bek Veysel galatasarayın oyuncusu asla olamaz. Semih e diyecek laf yok. Chedoju iyi m4 kotu hala cozemedm. Son yorumum 4se Musleraya. takimin en iyişi ama 5+3 de yabncı kaleci çok luks. Fener verse Mert i tercııh ederm bska alnck Türk kaleci yok.
Beni haklı bulyosanz yada yanlişsin dediğinz bölum varsa yoruma bekliyorum
Beni haklı bulyosanz yada yanlişsin dediğinz bölum varsa yoruma bekliyorum