Bu Seneki Futboldan Zevk Alan Var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

xqz5

Üye
    Konu Sahibi
Bu Seneki Futboldan Zevk Alan Var mı?
Arkadaşlar sezon yeni başladı. Lakin benim hiçbir ümidim yok bu sene. 2.lik bile zor diyorum şampiyonluğu bir kenara bırakalım. Koskoca galatasarayın forveti Burak Pandev olurmu? Umut daha iyidir bunlardan. Galatasaray tek forvet oynar mı kac kere oynayabilmş söyleyn? Hadı tek forvet oldu diyelm. Ama bu forvet tipi kaleye arkası dönük oynayabilmeli, ayağında top tutup topu ceza sahasına yaklaştırabilmeli. Burak da bu ozelliklern hangsi var ? Burak ı gectim kanatlara bakalm. Olcan ve bruma. Olcan ı bu kadar kotu beklemyordm. Çok iyi olmadgni bilyordm ama boyle beklemedm. Bruma ise tek forvetn kanat oyunçusu olamaz. Teknik hız guzel lakin gol atamayan hucumcu mu olur. Sneijder e bakalm. Sorumluluk almaktan korkan yıldzmı olur. Pas al ver i takımda yekta daha iyi yapar ondan. Bu sene sneijder de bir garip. Melo yu geciyorm. Selcuk kendini vazgeclmez sandı vasattan da kotu. Sag bek Veysel galatasarayın oyuncusu asla olamaz. Semih e diyecek laf yok. Chedoju iyi m4 kotu hala cozemedm. Son yorumum 4se Musleraya. takimin en iyişi ama 5+3 de yabncı kaleci çok luks. Fener verse Mert i tercııh ederm bska alnck Türk kaleci yok.

Beni haklı bulyosanz yada yanlişsin dediğinz bölum varsa yoruma bekliyorum :)
 


-India-

-India-

Üye
muslerayı eleştirmek yanlış olur bir kere.
+söylediğin herşeyin tek nedeni yabancı sınırlaması.

yabancı sınıurlaması olmasa takımı yavaşlatan oyuncuların hepsinden kurtulacaktık. mali kriterler vs. var önümüzde büyük transferde gelemicek. yabancı sınırlaması diye birşey oldukça bu takımın beli doğrulmayuacak malesef. idare edeceğiz eldekiyle artık.

sınırlama olmasa bile ön tarafımız çok kötü ama, şöyle olsa:

Kaleci: Muslera (Musleranın performansından bahsetmey gerek yo zaten kafadan ilk yazılacak isim)
SağBek: Tarık (hiç izlemedim ama iyi oyuncu olduğu söyleniyor. lig ve avrupa için yeterlidir umarım)
not:-mesela veyselin oynadığı maçlara bakalım. rakiplerin ataklarında donuyor adam hem ofsaytı bozuyor hem de basmıyor. hücum kabiliyeti de çok zayıf. böyle bek olmaz galatasarayda-
Stoper: Chedjou (bu yıl fransadaki günlerine döndü çok iyi götürüyor işi+duran toplardaki tek silahımız)
Stoper: Semih (İyi kötü uyum yakalamaya çalışıyor chedjou ile ama 2 maç iyi 2 maç kötü bunu düzeltmesi gerek)
Sol Bek: Alex Telles (İleride birşeyler yapmaya çalışıyor ama defansta çok kötü. yinede eldeki en iyi malzeme bu.)
not:-elimizdeki furkan özçal gibi geçen sene çok iyi bir sezon geçiren oyuncuyu düşünmüyoruz bile
Orta Saha: Dzemaili (Selçuk 90 sahada dolanacağına bu arkadaşın oynamasını tercih ederim ki çok iyi şutları olduğunu gördük napolideyken)
Orta Saha: Melo (Felipe melo işte bahsetmeye gerek varmı)
Sağ Kanat: Olcan Adın (Lig için idare edecek bir kanat. biraz amrabat'a benzetiyorum. sonradan girdiğinde oyunu hareketlendirebiliyor yinede 11'e yazalım)
Sol Kanat: Bruma (ne kadar kötü oynarsa oynasın takımın geleceği için böyle bir oyuncu şart. sen bu adamı 34 maçın 30una yakın oynatırsan oda birşeyler kapacak kendini geliştirecektir elbet.)
10 Numara: Sneijder (ondan başkası düşünülemez zaten. ne kadar kötü oynarsa oynasın hiçbir maçta oyundan çıkmaması gerek. oyun zekasıyla son dakikaya kadar en önemli silahımız sneijder)
Forvet: Burak (ne kadar şikayetçi olsakta burak forvete yazılacak ilk isimdir. biz bu adama maç başına 5-6 pozisyon verip kendisi hiç gol atamasa eyvallah ama topu öne götüremiyoruz zaten. belkide 2 sene önce avrupada attığı 8 gol yüzünden beklenti çok büyük. o yüzden kötü diye düşünüyor olabiliriz.
not: -performasna göre pandev en ileride oynayabilir. hangisi gole daha yakınsa o oynasın. yine de takımda webo tarzı bir golcü de bulunsa bu kadar şikayetçi olmazdık durumdan-

7 yabancılı kadro kurduk. yabancı sınırı kalkınca herşey çözülecekmi belki hayır ama şuanki durumun üzerine rahatlıkla çıkarız. hem takım hemde bireysel olarak. yedek oyunculara değinecek olursak hiçbiri sonradan oyuna girdiğinde oyuna etki edecek kapasitede değiller.

son olarak mevcut düzen nedeniyle kadroda sürekli değişiklik olmak zorunda. ama takım bir şekilde oturacaktır. Biz kötüyüz ama rakipler çok mu iyi? belki beşiktaş daha önde görünüyor onun dışında 4 adaydan en çok şampiyonluğa yakın olan ve kazanacak olan biziz. bu benim fikrim
 
  • Beğen
Tepkiler: xqz5

xqz5

Üye
    Konu Sahibi
Tabiki yabancı kuralı bozdu bizi 6+2 varken 5+3 sacma bence. Turk oyuncular yatıyor bu sayede yerimiz saglam diyerekten. Sneijderi bende seviyorum. Benm sorunum tek forvet olmaz arkadaş hadi oldu diyelm bu kişi Burak hiç olamaz. Burak çift forvet adamı. Yanında Drogba indirnce araya iyi kaçıyordu. Tek forvet oynayacAksan ayagnda top tutan adam oynatcn. Beşktaş gbi Demba ba? Trbzn gbi Cardozo? Burak a cephedn top attn mı bakar sadece anlıyomusun beni? Sneijdr olursa olcan bruma olmayck orta saha uçlu olck. Dzemaili.selck.melo. Sneijdr+çift forvt yada sne4jdr olmayack çift forvt + kanatlr olck bruma olcan
 
  • Beğen
Tepkiler: -India-

Benzer Konular

-India-
Cevap
7
Görüntüleme
463
Murat Alper
ANIL
Cevap
4
Görüntüleme
473
Scourge


Üst Alt