'Bu şekilde yenilmek acı verici'

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HeiLmasTer®

HeiLmasTer®

Üye
    Konu Sahibi
'Bu şekilde yenilmek acı verici'
Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, istanbul'a kazanmak için geldiklerini ancak bu şekilde kaybettikleri için çok üzgün olduğunu söyledi.
Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Galatasaray karşısında 2-1 kaybetmelerinden dolayı duydukları üzüntüyü dile getirdi.
Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Mehmet Özdilek, ''Buraya kazanmak için gelmiştik. Bu şekilde kaybetmek bizim için acı oldu. On dakikalık bir periyotta panik halinde 2 gol yedik'' dedi.
Maçın ikinci yarısında tek kale bir karşılaşma çıkardıklarını söyleyen Özdilek, ''Henüz 55. dakikada 1 gol bulduk, ancak sonrasında girdiğimiz pozisyonlarda son vuruşlarda becerikli olamadık. Yenildiğimiz için üzgünüz. Bu skoru beklemiyordum, ama bu oyunu bekliyorum. Hedefimiz ligde daha da yukarılarda olmak. Bunu yapacak potansiyelimizin olduğunu bugün herkes gördü. Bu şekilde devam edeceğiz'' diye konuştu.
Özdilek ayrıca, karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Necat Ateş'in sakatlıktan yeni çıktığını hatırlatarak, bu oyuncusunun zaman içinde kendisini bulacağını aktarırken, ''İyi bir Necati bizim için çok önemli bir oyuncu. Bugün biraz daha diri olsaydı çok farklı olabilirdi'' ifadelerini kullandı.
ÖMER'DEN KÜFÜR EDEN TARAFTARA SİTEM
Medical Park Antalyaspor kalecisi Ömer Çatkıç, Galatasaray taraftarının maçlarda kendisine olan tepkisinin hatırlatılması üzerine, sitem dolu ifadeler kullandı.
Ali Sami Yen Stadı'nda Galatasaray'dan hep puan almaları nedeniyle taraftarın kendisine tepkili olduğunu savunan Ömer, ''Bana küfredenler, evlerine gidip annelerinin yüzlerine baktıklarında, hepsinin akıllarına ben geleyim'' dedi.
Ömer, karşılaşma için ise ''Bugün bir maç kaybettik Galatasaray'a karşı, ama çok şey kazandık. Özgüvenimiz çok yükseklerde. Önümüzdeki Bursaspor maçından 3 puanla ayrılacağımızı düşünüyorum. Bugün Antalyaspor'un artık büyük takım havasında olduğunu herkese gösterdik. Bazı şeyler eskidendi. Büyük takım, küçük takım yok artık'' şeklinde konuştu.
Medical Park Antalyasporlu Musa Nizam ise 2-0 geriye düşmelerine karşın oyunda arzu ve isteklerinden bir şey kaybetmediklerini dile getirerek, ''Gol pozisyonlarına giren taraf bizdik. Çok pozisyon kaçırdık. Biraz daha becerikli olursak, ben Antalyaspor'un ligde ses getireceğine inanıyorum'' diye konuştu.
Öte yandan, Galatasaray Kulübü 2. Başkanı Mehmet Helvacı, yönetim kurulu üyeleri olarak bundan sonra karşılaşmaların ardından yorum yapmayacaklarını ifade etti.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt